Q0200. Nadat mijn zielsliefde onze relatie heeft verbroken is het net alsof er iets dood is van binnen. Wie herkent dit?

Onbekend

Sinds mijn zielsliefde onze relatie heeft verbroken omdat het allemaal veel te gevoelig lag, voelt het als of er iets dood is van binnen. Het lijkt er op dat ik meer overleef dan leef ik kan bijna nergens meer van genieten. Wie herkent dit en hoe ga je daar mee om.

Antwoord
Ik herken dit, al heb ik geen relatie met mijn zielsliefde gehad. Ik heb meerdere keren voor een tijd afscheid moeten nemen en dat voelt ook alsof er iets dood is in je. Wat ik heb gedaan om het op te lossen is in gaan zien dat je ook als individu kan functioneren, dat je je niet alleen compleet voelt als je zielsliefde bij je is. Dat was ik in de tijd met mijn zielsliefde vergeten. Ik dacht dat ik me alleen goed kon voelen bij haar in de buurt en dat ik zonder haar niets was. Nu voel ik me een stuk beter omdat ik weet dat ik me ook zonder mijn zielsliefde compleet en goed kan voelen. Maar het wil niet zeggen dat je je zielsliefde bent vergeten, je hebt het een plekje gegeven en laat dat met liefde rusten.(Onbekend)

Antwoord
Maar niemand anders kan jou zielsliefde van zijn/haar plekje in je hart stoten. Hij/Zei zal altijd jou grote liefde blijven. Niemand anders die jou heel kan maken met liefde.Zonder hem/haar mis je iets.(Onbekend)
AntwoordLaten rusten kan je het nooit. Je word altijd weer als een magneet naar elkaar toegezogen.(Ad)

Antwoord
Niet heel voelen zonder je zielsliefde . Je kan iemand niet aan je binden. Afhankelijk van iemand willen zijn. Afhankelijk is benauwdheid. De les daarin is loslaten.(Onbekend)