Q0195. Waarom is er zo’n druk als je partner een tweelingziel ontmoet?

Onbekend

Waarom is er zoveel druk! Als je partner iemand ontmoet die zij of hij zegt 2ling ziel te zijn, waarom leer je die persoon niet kennen. als het een lichamelijke aantrekking is hebben jullie dat alle 3 gelijk in de gaten. Veel praten en respect – als jou partner het niet geweldig vind die vriendschap, heb er respect voor en drijf je eigen zin of lust niet door – en voor al niet over haastig overboord willen springen – je zult zien dat het gras toch niet groener is bij de ander, misschien is het wel helemaal geen gras – gewoon kunst!

Antwoord
Een tweelingziel/tweelingvlam ontmoeten in je leven,de diepste liefde ooit… Daar mag je als partner best zorgen over maken,want deze liefde gaat dieper dan wat ter wereld dan ook! En vaak is het zo,dat tweelingvlammen met elkaar een toekomst op willen bouwen.(Onbekend)

Antwoord
Zoveel mensen wie het nu niet meer lukt in een huwelijk of relatie te blijven welke begonnen is op persoonlijk zelf niveau en waarin een van beiden is gaan leven vanuit meer hart-éénheid en inzicht, vanuit de ziel en het hoger zelf, terwijl de ander zich slechts bezig blijft houden met alleen maar alledaagse dingen. Tot voor kort kon het nog wel, maar nu niet meer. De ziel moet teveel ontberen als er op dat niveau geen resonantie terug komt van de partner. Geen Lichtdrager-ziel kan zichzelf nu nog lang in de zielekou laten staan. Het gaat gewoon niet, hoe men ook wil. Zeker in een verder fijne en waardevolle relatie is dit heel pijnlijk. Vaak duurt de relatie nog voort en vindt er al langere tijd een rouwperiode, een afscheid vanuit de ziel plaats, totdat het werkelijk uitgesproken wordt.(Onbekend)

Antwoord
De ontwakende mens kan het eenvoudig niet meer opbrengen slechts over koetjes en kalfjes, het huishouden, de boodschappen, het werk, de collega’s, hypotheek en vakantie te praten. Het licht, het zielenleven en de spirituele ontwikkeling zijn een geïntegreerd deel van hem of haar geworden. Er is geen leven meer mogelijk in 2 werelden.(Onbekend)

Antwoord
Met mijn man heb ik in al die jaren niet zo’n band gevoelt als nu met hem. Uiterlijk is het helemaal mijn type niet… hij is ook ouder maar als ik bij hem ben voel ik me ”thuis” en dat voel ik niet meer bij mijn man… dat lijkt een ”vreemde”. Weet ook niet wat de toekomst gaat brengen maar ik geloof dat deze man niet voor niets in mijn leven is gekomen.. Mijn gevoelens voor hem zijn echt want ”ik hou van je” zal ik niet gauw zeggen laat staan voelen bij 1 en van hem hield ik al voordat ik ‘m zag.(Onbekend)

Antwoord
Ergens zegt een stem dat ik niet zonder hem wil. De andere stem zegt dat ik wat van mijn huwelijk moet maken ook al zal ik nooit zo’n band met mijn man hebben. Konden we nu maar gewoon vrienden zijn maar de aantrekkingskracht is zo enorm dat dat niet “meer” gaat lukken vrees ik.(Onbekend)

Antwoord
Mijn leven voelt ook als een achtbaan aan, alles wordt binnenste buiten gekeerd en op zijn kop gezet. Maar ik heb nog nooit zoveel gevoeld als nu met mijn Soulmate. Ik heb me nog nooit zo thuis gevoeld. Ik heb vorige week een time out gehad met mijn soulmate. We hebben een week niet gesmst en gebeld. Ik voelde me afschuwelijk en hij ook. Het verlangen werd er alleen maar sterker door. Nu dus maar wel weer af en toe contact en dan ben ik meteen weer rustiger. Maar ja het blijft een gevecht tussen verstand en gevoel. Ik laat de tijd maar zijn werk doen. Probeer thuis de situatie in de hand te houden en bij soulmate ook. Maar ik voel me zo thuis bij hem, ik weet niet waar dit ooit eindigt…(Onbekend)

Antwoord
Zielsliefde eindigt NOOIT. Het wordt een ware strijd met jezelf. Luister naar je gevoel.(Onbekend)