Q0182. Loslaten, loslaten, loslaten?

Daan

Ik probeer mijn Zielsliefde los te laten, maar Waarom? Blijft hij in mijn gevoel en Gedachten zitten? We hebben geen contact met elkaar, Maar toch blijf ik hem voelen, ruiken, horen en zien ook al is hij niet bij me, ieder moment van de dag is hij bij me, ik laat hem los maar het is net of hij niet wil dat ik hem laat gaan, want waarom voel, ruik,hoor en blijf ik hem zien? Ook al is hij niet bij mij. En het gevoel van houden van hem wordt alleen maar sterker en groter, hoe kan dit toch zo zijn? We zijn al een hele tijd niet meer samen en het is net of hij steeds dichter bij me komt, ja loslaten blijft dan wel heel erg moeilijk.

Antwoord
Ik herken dit volkomen, probeer ook al heel lang los te laten. Soms lukt het me en kan ik met liefde en warmte hem van een afstand “volgen”. Maar heel vaak voel ik me nog verscheurd. Ook ik denk te weten en voelen hoe het met hem gaat. En dan “echt” gaat, dus niet hoe het lijkt te gaan…. Ik mis hem dagelijks en kan dat soms niet accepteren. Wil hem gelukkig zien en tegelijkertijd bij me hebben. Maar dat is onmogelijk. Volgens mij is loslaten het allerallermoeilijkste en voor ieder op zich een enorm proces.(Onbekend)

Antwoord
Je kan meerdere liefdes hebben in je leven,die niet zo diep gaan,en overgaan, maar onthou een iemand is je ware liefde en dat is je soulmate, een iemand kan jou de echte liefde laten voelen,als je die gevonden hebt,denk na voor dat je hem/haar loslaat.(Luc)

Antwoord
Voor mij is real love onvoorwaardelijk geven zonder er iets voor terug te verwachten, en echt houden van de persoon zoals hij of zij is dus niet alleen maar op die persoon vallen omdat hij of zij knap was maar de rest van de persoon willen / proberen te veranderen maar te accepteren zoals die echt is en blij zijn als hij of zij gelukkig is dat je die persoon gelukkig kan maken. En die persoon zichzelf te kunnen laten zijn, niet voor hoeven te doen als een ander persoon dan dat je eigenlijk echt bent. But most important, elkaar waarderen. Loslaten is Aantrekken.(Onbekend)

Antwoord
Tweeling Vlammen zijn een eenheid, net als een kloppend hart in een lichaam. Eén kant ontvangt, de andere pompt, maar je neemt het helemaal niet waar als twee harten. Je Soul Mate of Tweeling Vlam is een fundamenteel deel van wie je eeuwigdurend bent. Toch, zoals jullie natuurlijk weten, hoewel jullie één eenheid zijn hebben jullie twee bewustzijnen. Jullie zijn twee vonken in een levende cel in Mijn hart, het hart van Al Dat Is. Zodra je jezelf op één lijn brengt op enige wijze met je glorieuze waarheid, kun je niets doen dan je Soul Mate te voelen. Want die is een deel van je – dieper dan je ooit hebt kunnen dromen. De waarheid van jezelf en de waarheid van je KOSTBARE SOULMATE . De wereld van schaduwen, de illusie van dualiteit wordt een mist die oplost uit het zicht. En als het verdwijnt (en terwijl het oplost) wordt je Soul Mate duidelijker. Alle dingen waar je in het geheim van gedroomd hebt (als je ego je zelfs liet dromen) zijn waar, en zelfs meer. Alles wat is gescheiden, door de eeuwen heen, Is weer Bijeengebracht “Soulmates” Never die.(Onbekend)

Antwoord
Hoe verder je komt in je persoonlijke ontwikkeling vanuit je gevoel hoe dichter je in het gevoel bij elkaar komt. Alleen het ego loert altijd om de hoek. Als je die weer toelaat, stoot je weer af. Dit geldt ook voor je tz. We leven namelijk in een ego wereld. In de situatie met je tz, moet je leren op je gevoel te vertrouwen en accepteren dat het gevoel van je tz in je zit.(Onbekend)