Q0181. Wie heeft er positieve verhalen? Na hoeveel jaar zijn de meesten weer bij elkaar?

Onbekend

Zielsliefde relaties kunnen zo mooi zijn, maar ik lees hier alleen maar verhalen van verdriet en pijn, omdat ze niet bij elkaar kunnen/mogen zijn. Terwijl het verlangen zo groot is, en niet minder zal worden, wat je ook probeert. Alleen je zielsliefde kan je weer heel maken. Volgens mij is het zo,dat wij zielsliefdes pas op onze 80 ste nog even van onze zielsliefde mogen proeven, mischien in het bejaardetehuis, zo dat elkaar nog een dag mogen verzorgen in onze rolstoel. Wie heeft er positieve verhalen? Na hoeveel jaar zijn de meesten weer bij elkaar?

Antwoord
Dit vind ik z’on mooi stukje,mischien kunnen jullie hier de kracht uit putten, respect voor je zielsliefde. http://www.tekstnuitleg.nl/krachtveld.html(Onbekend)

Antwoord
Het grootste verlies in je leven zou weleens je grootste geschenk kunnen blijken te zijn.’ Vorig jaar ging ik telkens dood en verder dood, er brokkelt nog steeds ego af en er gaat een sterkere liefdesenergie door me heen werken. ik merk dat andere mensen dat aan me zien. Uit onvermoede hoeken komen er mensen, mooie ontmoetingen en situaties op m’n pad. Ik begin te voelen dat juist door het enorme verlangen en de LIEFDE, én het moeten loslaten, er andere prachtige dingen beginnen te gebeuren, en dat ik in mijn kracht ga staan om datgene te doen waarvoor ik in dit leven bedoeld ben. Hadden we contact gehouden (en daar verlang ik nog steeds naar), dan was dat niet zo tot bloei gekomen vermoed ik. Zielsliefde kan ook vormloos mooi zijn voel ik (en denk maar niet dat ik de tegenhanger daarvan niet ook ken, pure gigantische angst en paniek om het verlies wat geen verlies is, want de verbinding is er altijd.) Ik zei vorig jaar tegen hem: ‘als het niet nu kan, dan misschien maar in het bejaardenhuis. ‘Nog drie kwartier wachten’ droomde ik. Maar wat is drie kwartier in droomtijd. Had vorig jaar op 21 maart een ingrijpende spirituele ervaring door hem. Vandaag een jaar later fiets ik naar m’n werk en zie een perfecte regenboog, whow!(Onbekend)

Antwoord
Voor mij is real love onvoorwaardelijk geven zonder er iets voor terug te verwachten, en echt houden van de persoon zoals hij of zij is dus niet alleen maar op die persoon vallen omdat hij of zij knap was maar de rest van de persoon willen / proberen te veranderen maar te accepteren zoals die echt is en blij zijn als hij of zij gelukkig is dat je die persoon gelukkig kan maken. En die persoon zichzelf te kunnen laten zijn, niet voor hoeven te doen als een ander persoon dan dat je eigenlijk echt bent. But most important, elkaar waarderen. Loslaten is Aantrekken.(Onbekend)

ReactieWaarom moest je hem loslaten?(Irene)

Antwoord
Je vraagt waarom ik hem los moest laten: Omdat hij mij na een paar intense ontmoetingen knalhard losliet en alle contact verbrak (voor zover dat helemaal kan, niet dus). Ik moet wel zeggen, ik wilde natuurlijk helemaal niet dat het zo ging, maar mijn dromen gaven me wel de boodschap dat het zo moest gaan.(Onbekend)

Antwoord
Alleen de weg die voor jou is uitgezet is de juiste. Om die te vinden moet je luisteren naar je eigen hart. En niet naar mensen, die het allemaal beter denken te weten.(Onbekend)

Antwoord
Als je je zielsliefde wilt volgen en meer inhoud aan je leven wilt geven, dan moet je je huidige vastigheden loslaten. Rationeel kun je dat begrijpen. Nu moet je zien dat je daar emotioneel naartoe groeit. Je voelt je ontevreden: wat je hebt, bevredigt je niet (meer), wat je eigenlijk zou willen, Je hart volgen, dat durf je niet aan. Zekerheden loslaten en idealen achternagaan is niet NIETS. Om daar naartoe te groeien, heb je tijd nodig. Geef jezelf de tijd om dit proces in alle rust te voltooien. Houd jezelf niet voor de gek dat je eigenlijk best gelukkig bent met wat je hebt, accepteer dat je wat anders wilt en doe nog niets voordat je helemaal doordrongen bent van het feit dat je idealen zwaarder wegen dan de bestaande veiligheden. Dit alles heeft zeker tijd nodig, maar tot je tachtigste?(Onbekend)

Antwoord
Schoonheid en puurheid zit van binnen, het maakt niet uit, hoeveel jaren het duurt. En bovendien wat heb je aan iemand met een mooie buitenkant maar van binnen een zwart hart? ben je daar gelukkig mee? Uiterlijk is slechts een verpakking al ben je nog zo mooi eens op een dag wordt je ook oud. It’s just with the heart that you see the things so right, what really important is, is invisible for the eye! (Onbekend)