Q0172. Kan ik zielsverwantschap ervaren met iemand die ik nog nooit ontmoet heb en zelfs nu is overleden?

Onbekend

Kan ik zielsverwantschap ervaren met iemand die ik nog nooit ontmoet heb en zelfs nu is overleden? komt me zo raar voor, had gehoopt deze vrouw te mogen ontmoeten in het leven, maar het liep anders…………

Antwoord
Hoor en lees vaak van mensen dat ze twijfelen of hun twin hun twin wel is. Als ik zoiets lees en hoor is het voor mij al heel duidelijk dat zo iemand zich op zo’n moment weer geidentificeerd heeft met zijn/haar ego persoonlijkheid. Want wie twijfelt er hier? Is dat Liefde (Ziel/Bewustzijn) of is dat Angst (Mens/Ego Persoonlijkheid)? Ben jij ook iemand die regelmatig twijfelt of je twin je twin wel is? Wees je dan bewust van het feit dat Niet jij twijfelt maar je ….Ego . Jij WEET wel hoe het zit, je verliest alleen op het moment van Twijfelen het contact met je Hoger Zelf en dan Vergeet je weer wat je al Weet. Je ziel weet precies hoe het zit. Blijf je bewust van wat je al weet vanuit je Gevoel en twijfel niet aan wat je voelt. Het eerlijke antwoord kan alleen jouw gevoel jou vertellen. Twee halve zielen zulllen altijd een blijven.(Onbekend)