Q0163. Wie herkent dit: aantrekken en afstoten?

Onbekend

Elkaar aantrekken! afstoten! aantrekken! afstoten! aantrekken! afstoten! Zo over en weer en dat je jezelf er ook op betrapt, dus qua gevoel en gedachten. Wie herkent dit?

Antwoord
Een half jaar geleden, kwam ik onverwachts iemand tegen, spontaan, herkenbaar, een gevoel, ongekend. Het leek alsof er een schok door ons heen ging. Achteraf gezien lijkt het alsof we minutenlang weg geweest zijn. Als gedrogeerd. We zaten in een grote bel energie en waren volledig één. Eén met alles. Trillend van energie. Eigenlijk niet te beschrijven. De volgende dagen waren we allebei volledig de kluts kwijt. Tot nu toe hadden we elkaar gezien als hartsvrienden maar nu hadden we de immense liefde die we voor elkaar hebben gevoeld. Sindsdien zijn we elkaar steeds vaker in het geheim gaan zien. Een passionele liefdesrelatie volgde. Maar dat was het doel niet. Dat is slechts één aspect. Het zaligste is de volledige rust, volledigheid als we samen zijn. De bel energie roepen we op door diep in elkaars ogen te kijken. Eigenlijk is het als binnen in elkaars ziel kijken en volledig weg van de wereld te zijn, tot zelfs een uur lang. Het voelt als de liefde bedrijven op een hoger niveau. Het is een pijnlijk verlangen geworden om samen te zijn. Elkaar niet zien voor enkele dagen doet zelfs lichamelijk zeer. Het is als met een knoop in de maag zitten een stuk van jezelf missen. Er is een heel sterke behoefte om voor elkaar te willen zorgen en een heel leven samen te door te brengen. De mogelijkheid om samen te leven is er nog niet helemaal. Ondertussen heb ik onder ogen durven zien dat mijn huwelijk al jaren een ‘opvoering’ is. Naar de buitenwereld toe het ideale gezin maar eigenlijk loop ik er al jaren leeg rond en negeer ik de problemen. Ik leef met een man waar ik (eigenlijk) niet van hou en die in-goed is maar waar ik niet gelukkig mee ben. De zekerheid opgeven is echter moeilijk.(Onbekend)

Antwoord
Ik herken dit heel erg!! Dat aantrekken, afstoten, aantrekken, afstoten, om gek van te worden. Zelf ben ik een vrouw, en mijn zielsliefde is ook een vrouw, wat op zich al best een ingewikkelde situatie is. Beiden getrouwd, kinderen, maar die enorme aantrekkingskracht die er is tussen ons, toenadering zoeken, en weer afstoten, (de ene doe ik het zelf en de andere keer doet zij het) en dat zo al een jaar lang!! Ik mag wel zeggen dat het m’n hele leven beheerst….(Onbekend)

Antwoord
Ook ik had een zielsliefde ontmoet, voor dat we elkaar ontmoetten was het ook aantrekken en afstoten,een half jaar lang om gek van te worden!! , toen die ongeloofelijke zielsontmoeting, en een dag later waren wij ook allebei de kluts kwijt! sindsdien was het 2jaar lang aantrekken en afstoten!(Onbekend)