Q0148. Ik wil zo graag terug naar een vorig leven. Wie kan mij vertellen hoe dat werkt en waar of bij wie je dan moet zijn?

Inge

Ik wil zo graag terug naar een vorig leven, en weten wat we toen van elkaar waren, wie kan mij vertellen hoe dat werkt en waar of bij wie je dan moet zijn? Ik kan mijn innerlijke rust niet meer terug vinden. Het sloopt mij totaal.

Antwoord
Zoek op reincarnatietherapie of op regressie. Er zijn legio therapeuten en een landelijke vereniging (www.reincarnatietherapie.nl). Ik weet er wel een die voor mij heel goed heeft gewerkt. (Tiny)

Antwoord
Hoi, wat bij mij heel erg werkt, dat is op het moment van slapen en waken, jezelf daarover die vraag stellen, dan zit je niet meer zo in emoties en gedachten alsdat je wakker bent. In dat moment van het niets, kun je veel gemakkelijker jezelf vragen stellen. Je zou naar een therapeut kunnen gaan, maar het feit dat je een zielsliefde kunt voelen, betekent eigenlijk dat je zelf al in de tijd terug kunt. Want je herkent namelijk jezelf in de ander en daarmee herinner je ook eerdere ontmoetingen. Het gaat het beste als je rustig bent en vrede kunt voelen, misschien heb je hier iets aan. Mij heeft het geholpen, En ik hoop jou ook, succes en liefs(Onbekend)

Antwoord
Dat is een goeie; tijdens inslapen, net wakker worden teruggaan, vragen stellen; dat doe ik precies ook altijd. het lijkt me fijn als je dan je bevindingen kan toetsen op je ; twin in real life…stel dat het klopt dan ben je weer verder.(Onbekend)