Q0145. Eetbuien wanneer ik mijn zielsliefe heel heftig mis lege gevoel op vullen is er een andere manier dan om je bijna misselijk te eten zodet je die leegte niet meer voelt?

Onbekend

Als ik me leeg voel omdat ik mijn zielsliefde vreselijk mis en naar hem toe wil, hem wil zien (wat niet kan hij heeft een relatie) ga ik me soms helemaal vol en dik eten met van alles en nog wat om dat lege gevoel en het gemis en me niet compleet voelen en grote verlangen naar hem weg te eten. Wie herkent dit en hoe kun je er anders mee omgaan dan eten ben daardoor al veel te veel aangekomen. graag advies en tips.

Antwoord
Je valt terug in je zwakste punt bij verdriet en al helemaal bij zielsliefde verdriet. Dat is iets wat je nooit meer kan verwerken, sommige gaan meer eten een ander gaat meer drinken weer een ander gokken en zoveel dingen meer. Zielsliefdeverdriet-pijn is het ergste wat je maar mee kan maken in je leven. Met een halve ziel kun je niet leven.(Onbekend)
AntwoordIk herken het, Ik rook nu 2 pakjes peuken inplaats van eentje. Een sigaret stilt de honger. Als je niet rookt,niet gaan roken hoor. Wat ik je wil adviseren; drink veel water, dat geeft al een vol gevoel. En de gedachte dat hij altijd bij je is, (in gedachten), probeer daar een beetje die sterkte en kracht uit te halen. Geniet van jullie zielsverbinding. Dat geeft ook een mooi vol gevoel.(Onbekend)

Antwoord
Het is moeilijk als de ander in een relatie zit, maar daar moeten we respect voor hebben. Ik zou niet willen, dat zo’n huwelijk kapot zou gaan door mij.(Ruud)

Antwoord
Ook ik worstel mt die pijn, twijfel, gemis, wanhoop, waarje zo maar niet uitkomt. Het enige waar ik troost bij vind is dat: De ziel ,{je geliefde} altijd bij je is. Waar je ook bent, wat je ook doet en hoe je, je op dat moment ook voelt. Elkaars gedachten in beelden zien. Gedachten hebben Krachten.Ik put daar de kracht uit. Elkaars emotie op afstand kunnen voelen. Elkaar op afstand aanraken en dan de warme tinteling voelen op de plek waar je wordt aangeraakt. De absolute onvoorwaardelijkheid… Een liefde…die je zo totaal bij jezelf brengt.. die je kan toestaan van jezelf te houden zoals je van die ander houdt. Een liefde die uniek is, die je voor geen enkel ander mens kunt voelen. Een liefde die je doet koesteren. Maar koester ook die persoon, die jou al dit moois gegeven heeft. Hij/Zij voelt ook JOU pijn. Is dat wat je wil?(Ruud)

Antwoord
Luister naar de stilte in je hart. Daar zit je geliefde. Luister naar datgene wat altijd bij je is, wat altijd bij je was en altijd bij je zal zijn. Probeer niet te denken, maar voel de stilte. Leg je hand op je hart en voel alleen maar.(Onbekend)

Antwoord
Ik herken het wel het gevoel van de leegte willen opvullen maar wat mij persoonlijk goed geholpen heeft is om in de pen te klimmen… gewoon hart laten spreken alsof je tegen je tweelingziel aan het praten bent. Mij helpt het goed om minder te roken en te snoepen op die momenten.(Onbekend)