Q0142. Ik heb thuis al jaren beeldjes met altijd 2 mensen wie herkent dit?

Onbekend

Ik heb thuis allemaal beeldjes en enkele posters van altijd 2 mensen bij elkaar. Spaar dit al jaren, beeldjes of posters met 2 knuffelende mensen of elkaar omarmend of naast elkaar, elkaar vasthouden, poster waar 2 kinderen elkaar vasthouden en een kus geven enz. Ik heb daar altijd een heel speciaal gevoel bij, het moeten ook altijd 2 mensen zijn. Ik kom er steeds meer achter dat ik die beeldjes en posters zo mooi vind omdat ik daarin het gemis van mezelf zie, en die 2 mensen wil ik er zo graag een van zijn, omdat ik in mijn hele leven al wat gemist heb, was altijd op zoek naar iets, maar wist niet wat. Als ik zo naar mijn beeldjes kijk dan denk ik het heeft vast te maken met het gevoel dat ik me nooit compleet heb gevoeld, tot dat ik mijn zielsliefde ontmoette. Toen voelde ik mij helemaal compleet, en wist ik waar ik mijn hele leven naar had gezocht. Helaas heb ik hem weer los moeten laten en zit nog midden in het rouwproces (zo voel ik het). Zeer pijnlijk en leeg en dan wil ik weer zo graag 1 van die mensen zijn van mijn beeldjes, samen zijn, elkaar vasthouden knuffelen en omarmen. Me een voelen en compleet. Wie herkent dit? ik ben erg benieuwd.

Antwoord
Ik herken het enigszins, al is het niet met beeldjes. Ik zag vroeger, en zie nog steeds, zwanenkoppels. Al heel snel had ik het gevoel dat daar een diepere betekenis achter zat. Iedereen weet waarschijnlijk wel waar zwanenkoppels symbool voor staan. Rond de tijd dat ik mijn zielsliefde ontmoette zag ik ze steeds vaker! Toen wist ik meteen dat het zien van die zwanen met ons te maken had! En het vervelende is, dat als we weer eens een confrontatie met elkaar zijn aangegaan en elkaar een poos niet zien, dat ik dan vaak maar één zwaan zie, wat mijn verdriet dan nog meer aanwakkert… Maar gelukkig is het tussen ons weer goedgekomen. EN zie ik nu weer vaak koppels… (!!!)(Onbekend)

Antwoord
Ik kan me niet voorstellen dat je je dat kunt verbeelden, het gevoel is zo zuiver en echt, zo intens en heftig als je daar nog niet op vertrouwen kunt wat moet dat speciale diepste liefde gevoel dan zijn? Ik kan me wel voorstellen dat je wederhelft (zielsliefde) zegt niets te voelen, dat je gaat twijfelen maar misschien kan hij/zij er ook wel helemaal niet mee omgaan met die heftige gevoelens. Maar dan nog is jou gevoel echt. Ik vraag me wel eens af of het altijd wederzijds is.(Onbekend)

Antwoord
Ik zelf had vorig jaar een beeldje in zuid-afrika gekocht. Van twee mensen die verstrengeld zijn in elkaar, zijn veel te vinden in afrika. Ik vond dit zo mooi, dat ik er kapot van was dat hij was gebroken in het vliegtuig. Ik heb het toen aan elkaar gelijmd. De armen en romp waren aan elkaar bij deze twee poppen. Later kwam ik erachter dat de jongen waar ik zo gestoord gek op was, mijn tweelingziel was, astrologisch en numerologisch klopte dit perfect en ik zag het onder hypnose. Toen ik het boek tweelingzielen las, keek ik naar dit beeld.(Onbekend)