Q0140. Tweelingziel of zielsverwant?

Liek

Nog even een vraagje? Ik heb al een aantal vragen gesteld maar kom er niet veel verder mee. Maar ik kan dit niet zo als het nu gaat, was ik hem maar nooit tegen gekomen in mijn leven en dat meen ik echt. Nu mijn vraag, is er een manier zodat ik de band met mijn zielsliefde kan verbreken maar dan ook echt verbreken? Ik wil me weer zo voelen als vroeger niet compleet want ik voel me liever niet compleet dan dat ik pijn en me verscheurd voel, hoe kan ik voorgoed die band verbreken want dit is geen leven zo. Als iemand het antwoord voor me weet dan hoor ik het graag, Groetjes

Antwoord
Ik heb ook wel eens dat ik denk ik moet me nichtje bellen, en precies op dat moment belt zij, dat is weer anders, dat is geen zielsliefde.(Onbekend)

Antwoord
Hey hallo, las je verhaal en dacht gelijk van diegene met wie jij je zo sterk voelt verbonden zal haast een zielsverwant van je zijn. Je vader vertelde ook al dat hij haar kent, terwijl hij haar nog nooit eerder heeft gezien. Ik weet niet hoe tegen het begrip: vorige levens aankijkt. Maar men zegt dat diegene die je in je vorige leven hebt ontmoet dat je die in dit leven ook weer ontmoet, Misschien vandaar het feit dat je vader haar al kende. Verder denk ik dat jullie twee zielsverwanten zijn. daar tweelingzielen niet echt een seksuele aantrekkingskracht hebben, alhoewel dat niet altijd het geval hoeft te zijn.(R)