Q0129. Wanneer weet iemand dat dit zijn laatste leven is die hij of zij leidt of gaat leiden?

Onbekend

Wanneer weet iemand dat dit zijn laatste leven is die hij of zij gaat leiden? Wat zijn of haar ziel betreft. Mij is ooit vertelt dat je bepaalde dingen niet hoeft te weten en het dit leek mij ook zoiets. Maar zijn er mensen die dit ook weten en hoe zijn zij erachter gekomen?

Antwoord
In het boek ‘Maak je hemel op aarde’ (William Gijsen), staat een uitgebreide beschrijving van de verschillende sferen en trappen waarin we op heden ons kunnen bevinden.Dit is voor iedereen anders afhankelijk van je evolutie of bewustwording. De hoogste sfeer en trap in het aardse leven is sfeer drie en trap zeven. Indien we dit hebben bereikt, betekent dit ons laatste leven. Dit wordt gekenmerkt door verlichting (onvoorwaardelijke liefde) en ontmoet je ook je tweelingziel.(Onbekend)

Antwoord
Die keuze maak jij zelf denk ik, waneer je heen gaat, krijg je denk ik de keuze om weer een nieuw leven te starten (incarnatie) misschien moet je ook wel een nieuw leven beginnen om nog gemiste leerdoelen te behalen. In het kort gezegd ik denk niet dat men weet of hij/zij haar laatste leven leid. Ook denk ik niet dat je je tweelingziel in je laatste leven onmoet, persoonlijk denk ik dat je die in je vorige leven(s) ook al gekend hebt. Alleen in dit leven ben je je er bewust van…… en weet je zeker dat je met een tweelingziel te maken hebt…. Ook dit heeft weer zn betekenis…. maar dat zal alleen jij en je tweelingziel kunnen ontrafelen. Geniet van het avontuur en laat het allemaal gewoon over je heen komen. Alles komt op den duur toch wel goed.(Onbekend)