Q0123. Verschillende milieus en discussies, kan zielsliefde het daar van winnen?

Onbekend

Toen we elkaar leerden kennen mijn zielsliefde en ik sloeg het in als een bom, 3 jaar hadden we een latrelatie. Als we samen waren deed het pijn en als we niet samen waren deed het ook pijn. Door onze verschillende achtergronden en een aantal kleine discussies en verwijten zijn we niet meer samen en het doet pijn heel veel pijn. Maar wat nu zo vreemd is, ook al zijn we niet meer samen, mijn liefde voor hem blijft groeien, alleen maar groeien, dag bij dag. Hij verzet zich tegen onze liefde en grijpt nu naar lust, wat wij samen hadden in de tijd dat we samen waren was zo puur en zo mooi, je zou denken dat als je 40 bent dat verliefdheid over gaat na drie jaar maar nee ik ben alleen maar verliefd, god wat hou ik van die man, maar hij wil zijn eigenwijze karakter het laten winnen van onze zielsliefde, nu is mijn vraag kan hij dit winnen of komen wij ooit weer samen want wij waren een eenheid. En ik voel dat dat altijd zo zal blijven, ook voor hem. Hij zei me dat wat wij hadden, dat dat ongekend is, en dat hij dat nog nooit had meegemaakt in al die relaties die hij heeft gehad. Hij zag in mij zijn engel hij zag zijn ziel in mij en ik zag mijn ziel in hem. Ja dat gevoel, je kan het niet omschrijven, dat is het vreemde hiervan. Nooit hebben we zoiets meegemaakt, die klik die warmte die liefde die verbintenis die pijn dat verdriet dat verscheurde gevoel, als we samen waren dan waren we èèn, samen versmolten en niets wat ons in de weg stond. De buitenwereld zei dit hadden ze nog nooit gezien, een stel mensen die zo een waren als hij en ik. Ze voelden zelfs dat wij een waren sommige vonden dit raar dat ze dat konden voelen, maar kan hij door zo eigenwijs te zijn onze zielsliefde laten wegstromen uit hem of zullen we ooit weer samen zijn en moet ik hem eerst zijn gang laten gaan. God wat doet dit pijn heb veel dingen meegemaakt in mijn leven maar dit gevoel daar is bijna niet mee te leven, heb nooit geweten dat liefde, je zielsliefde, onvoorwaardelijke liefde, zo`n verschrikkelijke pijn kan doen.

Antwoord
Winnen kun je alleen zelf. Pijn is wat je zelf ervaart. Pijn of verdriet is niet iets wat een ander je aandoet. Pijn geeft aan wat je nog moet leren. Liefde kan geen pijn doen, liefde kan niet kwetsen. Als een ander er voor kiest om niet aan de zielsliefde toe te geven dan doet deze persoon je nog geen pijn. Pijn is van jezelf, net zoals geluk iets van jezelf is. De kans die je nu hebt (dankzij zijn opstelling en jouw opstelling) is om dit te leren. Jij ziet sommige dingen als pijn. Je kunt deze dingen ook als geluk leren zien door er anders naar te kijken. Kijk bijvoorbeeld naar alles wat je al van je zielsliefde hebt mogen leren. Geniet daarvan. Focus je niet op wat niet binnen je bereik ligt. Focus niet op een ander maar op jezelf.En natuurlijk, alle zielsliefdes voelen dat ze ‘bij elkaar zullen komen’. Logisch, want versmelten is ook uiteindelijk ook hun bestemming. Maar dat moet je niet verwarren met dat dat in een liefdesrelatie moet, en al helemaal niet dat dat ook in dit leven gebeurt. Het is een spiritueel gevoel dat je niet zomaar op het wereldse niveau kunt invullen.De pijn die zit in het groeien en ontwikkelen van jezelf, de worsteling. Het geluk is je eigen geluk dat je steeds beter kunt zien door de grote worsteling die je maakt. Bedank je tweelingziel voor zijn of haar inspiratie voor jouw worsteling en laat hem of haar los. Leer je zielsliefde los te laten. Dat is het moeilijkste dat er is op aarde. Als je dat leert dan is dat meestal een bron van geluk. En elke stap is er een!Kijk ook bij de 7-zielsliefde tips en leer ze van buiten.Hem losloaten is hem niet willen bezitten of ‘hebben’. Beter gezegd; hem loslaten is je (gevoel) niet meer afhankelijk van hem laten zijn. Dat is loslaten. Loslaten is verder gaan met je eigen leven zonder afhankelijk te zijn van hem. Dat wil niet zeggen dat je elkaar niet kunt zien of spreken. Loslaten is een innerlijk iets. Daarom is het ook zo moeilijk. Dat wil niet zeggen dat je elkaar niet kunt zien of spreken. Loslaten is een innerlijk iets. Daarom is het ook zo moeilijk.Ik heb het zelf ook gedaan en het heeft me veel geluk gebracht.Als je het mooiste wat je buiten je gevonden hebt kunt loslaten dan vind je het mooiste in jezelf! (Tiny)

Antwoord
Zielsliefde overwint alles. Dit is z’on diepe liefde die onvoorwaardelijk is. Ik weet hoe pijn het doet, ,je hart word uit je lijf gerukt. Maar weet, dat je nooit meer zonder elkaar bent of kunt. Maakt niet uit welk milieu. Luxe maakt niet gelukkig. Je zielsliefde, die alleen kan jou gelukkig maken. En verder niks of niemand.(Onbekend)

Antwoord
Sorry hoor maar als je intens van iemand houd? loslaten is op papier makkelijk misschien maar in de praktijk kan je degene nooit meer loslaten. Deze liefde zit veel te diep!(Ad)

Antwoord
Dankje wel voor jullie antwoorden, maar nu ik hem in mijn leven ben tegen gekomen en ik voelde me zo compleet dat kun je toch nooit meer loslaten dan voel je je toch in tweeen gedeelt, hoe kun je nou ooit je tweede helf weer loslaten als je die eenmaal bent tegen gekomen, toen ik hem niet kende miste ik iets en nu ik weet wat ik miste dat kun je toch nooit meer loslaten, ze zeggen altijd wat je niet kent mis je niet, nou ik miste altijd iets en nu is het gemis nog vele malen groter omdat ik een met mezelf en hem was en nu weer in tweeen word gedeelt, juist daarom kan ik dit niet meer plaatsen. Groetjes en liefs Daan. ik leef en voel met anderen mee met heel mijn hart en ziel en ik hoop dat voor jullie de pijn en het verdriet ooit wel zal overgaan al zie ik dat bij mezelf nog niet zo snel gebeuren.(Onbekend)

Antwoord
Hoe meer je gaat loslaten, hoe dieper worden de gevoelens voor die persoon.(Onbekend)