Q0120. Ben niet verliefd en t is ook geen zusgevoel, het is anders kunnen jullie dit verklaren?

Onbekend

Mijn vraag, want wat ik lees is meestal over relatie tussen man en vrouw of in iedere geval dat t verder gaat, ook sex, nou daar heb ik, en volgens mij zij, totaal geen behoefte aan. Wij zijn met onze geest onze gedachten met elkaar verbonden, t maakt me wel verwarrend maar ook een veilig gevoel, net of ik iets gevonden heb wat ik kwijt was maar niet eens wist dat ik het zocht. Ik mis haar wel als ze niet bij me is maar niet lichaamlijk ik weet niet hoe ik het moet uitleggen, ben niet verliefd en t is ook geen zusgevoel, tis anders kunnen jullie dit verklaren?

Antwoord
Als je deze site goed doorleest, weet je het antwoord al. “Zielsliefde”, de heftigste, mooiste, diepste liefde op aarde. Niet teverglijken met een gewone liefde. Dit gaat vele malen dieper.(Onbekend)