Q0115. Een soort gevoel in m’n onderbuik. Wie kent zoiets?

Renate

Ik heb ongeveer n half jaar geleden mn tweelingziel ontmoet, sindsdien ben ik ontzettend spiritueel gegroeid en het is echt het mooiste wat er is.Nu heb ik sinds drie weken een soort gevoel in m’n onderbuik dat soms sterk is en soms niet. Het is een soort constante kriebel/energie wat soms zo sterk is dat ik er niet van kan slapen, het wordt ook meteen krachtiger als we contact hebben of als hij zich goed voelt of aan het “groeien” is, wie heeft dit ook en wie heeft hier al langer ervaring mee?

Antwoord
Het kan zijn dat je door spiritueel gezien snel ontwikkeld/gegroeid bent waardoor je trilling(sgetal) ook snel stijgt. Ik heb zoiets ook ervaren. Het trillende, kriebelende gevoel was in mijn buik en borst. Het heeft bij mij wel een jaar lang geduurd. (Tiny)

Antwoord
Die kriebel in je onderbuik is het ontwaken van kundalini energie (levensenergie en dus ook zelfhelingsenergie) die wordt losgemaakt als “het stroomt” het kan heel vurig aanvoelen en dus ook je slaapritme en je eetpatronen verstoren. Ik heb hier zelf veel ervaring mee. En mijn tip is: laat het er zijn, wees niet bang, zorg voor jezelf. gebruik die energie , het is pure scheppingsenergie en je kunt er mooie dingen mee doen, creatieve dingen zoals schilderen, dansen enz. Als je niet kunt slapen… dan kun je niet slapen, doe wat anders en volg je lichaam, die weet 100x beter wat goed voor je is. Veel water drinken…zwemmen, aarden via wandelen oid. En je handen op plekken op je lichaam leggen met een intentie die je op dat moment nodig hebt: bijvoorbeeld rust, of veiligheid. Lees dingen over kundalini energie en ga zoveel mogelijk af op je eigen bevindingen… angst is een slechte raadgever, vertrouwen! is het sleutelwoord. In kontakt met je tweelingziel zal die energie extra gaan stromen omdat jullie zeer opelkaar afgestemd zijn. maar je kunt die energie ook met dieren of planten of zelfs de zee ervaren. Eenheid! daar gaat het om. Pure liefde.(Iris)