Q0111. Zielsliefde en relatie, hoe ga je daar mee om?

Onbekend

Ik weet bijna zeker dat ik mijn zielsliefde-tweelingziel ontmoet heb. Al die bijzondere ervaringen en gevoelens tussen ons, die er zijn maken dat ik daar niet aan twijfel.In het begin was ik erg in de war omdat ik een relatie heb en voelde dt ik direct zovel van deze andere peroon hield, dat ik het direct in het aardse wilde trekken. Dus relatie aangaan. Inmiddels zijn zowel mijn tweelingziel als ik ervan overtuigd, dat dit nu niet de bedoeling is van ons samenzijn maar dat we eerst onze eigen blokkades willen overwinnen en leren onafhankelijk te zijn in alles.Toch is het onvermijdelijke laatst gebeurt en hebben we met elkaar gevreeèn alsof het niet anders kon, het onvermijdelijk was. Dit was onbeschrijfelijk, zoals ik nog nooit heb ervaren en ik heb dan ook geen schuldgevoel maar het brengt me toch weer in de war….. hoe moet ik dit verklaren…Ik voel me verder tot niets verplicht en dat geeft me dan weer een goed gevoel.

Antwoord
Ik denk toch,dat je een keuze moet maken in het leven,of je relatie of je tweelingziel. of wil je ze allebei?(Onbekend)
AntwoordTweelingzielen als je elkaar ontmoet,doe er wat mee. Dit gevoel is voor eeuwig. Keuzes maken heeft geen zin.(Ruud)