Q0101. Wie heeft nog meer ervaring met astrale seks?

Onbekend

Ongeveer 2 weken geleden heb ik een bijzondere droom gehad. Mijn zielsliefde die ik nu ruim 2 jaar geleden heb ontmoet en waar ik nog regelmatig contact mee heb, kwam me bezoeken in mijn droom. Althans, dat is het gevoel dat ik erbij kreeg toen ik eenmaal écht wakker werd.Hij was in mijn slaapkamer (alles zag er ook precies zo uit als dat het er normaal uitziet), ik lag al in bed en hij kroop bij me, en we bedreven de liefde. Ik werd dan ook later met een extatisch gevoel wakker die heel lang aan bleef houden.Nu hebben wij in het normale leven geen liefdesrelatie met elkaar; ik wil dat wel en hij weet dat ook, maar om bepaalde redenen kan hij zich gewoon niet aan mij geven (ook andere relaties die hij aanging in het verleden strandden ontzettend snel), soms ontkent hij zelfs dat hij hetzelfde voor mij voelt, terwijl ik en mensen om mij heen het allemaal anders zien en aanvoelen. Ook als we ruzie hebben gehad komen we toch altijd weer bij elkaar terug.NU vraag ik me eigenlijk af of het mogelijk is om astrale sex te hebben met je tweelingziel; of dat het misschien eerder een wensdroom van mij zou kunnen zijn? Al sta ik al langere tijd op een punt dat ik de hoop op een echte relatie met hem heb laten varen, en het allemaal probeer te nemen hoe het komt. Rond het moment van die droom was ik ook in veel mindere mate met hem bezig, dus een signaal vanuit mijn onderbewuste die zich uit in een wensdroom lijkt het me niet.Ik heb zelf echt het gevoel dat hij me op was komen zoeken en op die manier toch zijn gevoelens voor mij duidelijk te maken omdat hij er normaal ook niet over praten kan (zegt dit, maar doet dat…)Wie heeft hier ook ervaring mee?

Antwoord
Het is een teken van worsteling om tegelijk toenadering te zoeken en afstand te houden. Ze voelt die hele bijzondere liefde maar weet niet of ze zich eraan over wil geven of niet. Of ze wil het wel maar kan of durft het niet aan. Of ze weet nog niet wat ze er mee aan moet. Dat is voor haar waarschijnlijk een heel moeilijk proces waar jij helemaal geen invloed op hebt. Als dit proces toch probeert te beïnvloeden door haar na je toe te trekken verstoor je haar proces en dat werkt alleen maar averechts voor jullie onderlinge verhouding. Ik heb het zelf ook meegemaakt. Het is heel lastig om met die tegenstrijdige signalen om te gaan. Ik kan maar 1 ding zeggen; probeer zonder verwachtingen te zijn naar haar. Ga gewoon door met je eigen leven en kijk maar hoe het zich wel of niet met haar ontwikkelt. Het heeft geen nut om je er heel druk over te maken. Besteedt die energie aan nuttigere of leukere dingen. Wat je met haar moet zal de toekomst wel uitwijzen. Maar wat ze met je heeft gedaan is al zo geweldig dat de toekomst niet uitmaakt. Prijs jezelf heel gelukkig in plaats van je te concentreren op de lastige dingen.Het is heel goed dat je gestopt bent om haar als steunpilaar te gebruiken. Probeer ook te stoppen om jullie relatie in een hokje te stoppen van relatie zus of relatie zo. Geniet van elk uur en elk contact dat je met elkaar hebt. Want vaak blijkt dat je je zielsliefde weer los moet laten. Zielsliefde is pure liefde en pure confrontatie met jezelf.(Tiny)

Antwoord
Ik ken persoonlijk twee mensen die ook astrale seks hebben gehad met hun tweelingziel. Het schijnt vaker voor te komen dat tweelingzielen elkaar astraal opzoeken en soms ook astrale seks hebben. Bovendien beschreven zij deze seks als veel intenser en heftiger dan welke ‘aardse’ seks dan ook. Ook van veel kinderen is bekend dat die astrale vriendjes hebben, een voorbeeld is verfilmd in de film ‘Indigo’.(Tiny)

Antwoord
Jaaaaa, en het was geweldig, maar daarna ook nooit meer zo heftig gebeurd …. jammer…. (Onbekend)