Q0097. Kan je tweelingziel je kind zijn? Is je tweelingziel altijd van het andere geslacht is hier op aarde?

Onbekend

Er is mij door een medium verteld dat ik en mijn dochtje tweelingzielen zijn. Vanaf dat ze geboren is het ik het gevoel gehad dat ik haar ken. Toch las ik dat tweelingzielen nooit in families voorkomen. Ik zou graag meer duidelijkheid willen of dit waar is. Mijn volgende vraag is of je tweelingziel altijd van het andere geslacht is hier op aarde.

Antwoord
Ik had dezelfde vragen en heb er antwoord op gekregen van een spiritueel persoon. Hij vertelde me dat iedereen tweelingzielen kunnen zijn, dus dat het niet uitmaakt of het familie is of niet, of het opa en kleindochter zijn of moeder en dochter enz. en dat een tweeling van zowel hetzelfde als het andere geslacht kunnen zijn.(Tiny)