Q0091. Hoe kan ik me hier bij neerleggen en rust vinden?

Anna

Ik ben 5 1/2 jaar met hem samengeweest. De liefde was zo intens. Ik weet dat ik hem in een volgend leven weer tegenkom. Maar hoe moet ik er nu verder mee leven dat hij een nieuwe vriendin heeft. Hij wilde dit niet maar hij kon het niet tegenhouden. Het is net of zijn vriendin speciaal geschapen is om ons in dit leven uit elkaar te houden. Hoe kan ik me hier bij neerleggen en rust vinden?

Antwoord
Was het wel echt je zielsliefde? Waarom komt hij voor de tweede keer een bijzonder iemand tegen? Die ruil je toch niet in voor je zielsliefde?(Onbekend)

Antwoord
Zielemaatjes heb je een aantal in je leven. ze helpen je bewust worden van jezelf, en jij helpt hen, bij bewustwording hoort ook een levensweg die je volgens je intuitie moet gaan. Waarschijnlijk heeft je maatje een andere weg dan jij in gedachten had en is hij zich daar bewust van geworden. Wat jij kunt doen is wijsheid putten uit deze ontmoeting, en bewustworden van jouw eigen pad.(Onbekend)

Antwoord
Maar hoe kan je rust vinden als het wel je enige zielsliefde is in je leven want zielsliefde komt maar een keer in je leven voor toch? Zielemaatjes kan je (wel) meerderen hebben.(Onbekend)

Antwoord
zielsliefde, zielemaatjes…tis allemaal zielsliefde! omdat die liefde uit jouw ziel komt….niet die van een ander. (Onbekend)

Antwoord
Wat een verwardheid hier, zielsverwanten komt vaker voor,maar zielsliefde is er maar eentje in je leven.(Ruud)