Q0088. Herkent iemand dit?

Een angel

Hoi Hoi Allemaal. Met bewondering heb ik deze site zitten lezen, ook ik heb ervaring met een zielsliefde. Echte liefde overwint alles. De pijn (hoe hevig ook) is niks bij de liefde die je voelt voor die persoon. Maar even een vraagje, Mijn oudste zoon lijkt sprekend qua karakter maar ook qua uiterlijk op me zielsmaatje terwijl hij toch echt van me huidige partner is. kan dat ook iets met t vorige leven te maken hebben, twee zielen? Dat bv een stukje van hem in me zoon zit?

Antwoord
Dat kan angel, maar ook kinderen van zielsliefdes kunnen op elkaar lijken, zie; ‘Ervaringen'(Onbekend)

Antwoord
Mijn dochter lijkt ook sprekend op mijn zielsliefde terwijl zij niet zijn dochter is. Ik kende hem nog niet eens op het moment dat zij werd verwekt. Maar ik ben ervan overtuigd dat zij juist wel degene is die ons weer samen heeft gebracht in dit leven. En als je eens kon zien hoe die 2 op elkaar reageren…? Eigenlijk zijn we geen tweelingzielen, maar een drie-eenheid! Het frappante is trouwens ook dat mijn zielsliefde en ik ook veel op elkaar lijken… Als je onze foto’s op elkaar legt vloeien onze gelaatstrekken in elkaar over… Hij lijkt overigens ook veel op mijn broers, zelfs mijn eigen moeder zegt het. (Onbekend)

Antwoord
Je maatje is niet de andere helft van jou, maar maakt je bewust van je andere deel van jezelf door dit aan jou te spiegelen. natuurlijk kan een maatje “tegenvallen” als je er niet aan toe bent of niet in staat bent donkere tijden te overwinnen, of niet in de spiegel kunt kijken die jou voorgehouden wordt en in oude patronen blijft hangen.(Onbekend)

Antwoord
Heel herkenbaar want ook mijn kinderen zijn niet van mijn tweelingliefde. Sterker nog hij was niet eens in beeld ten tijde van de verwekking. Mijn tweede kindje heb ik niet uit liefde gekregen met mijn ex maar was spijtig een reddingspoging om het zo maar te noemen. Ten tijde dat ik mijn tweelingziel tegenkwam was mijn kindje 11 maanden oud. Het grappige is dat iedereen die niet weet dat hij niet de biologische vader is zou zweren dat hij de vader is. Niet alleen qua uiterlijk maar ook qua karaktertje. (Onbekend)