Q0086. Hoe kan je in godsnaam dan nog gelukkig zijn?

?

Tiny schrijft; je word gelukkig als je het mooiste wat je hebt in je leven ( Je Ziels liefde los kunt laten) hoe kan je in godsnaam dan nog gelukkig zijn?

Antwoord
Zie ook de antwoorden van vraag 50(Tiny)

Antwoord
Je kan dan niet meer gelukkig zijn. Omdat je hebt mogen proeven van het mooiste wat er is op aarde, met minder neem je nooit meer genoegen. Tiny kan het zo mooi verwoorden allemaal maar ik denk dat hij diep van binnen zich zelf voor de gek aan het houden is en dat hij zijn zielsliefde meer dan ooit mist.(Onbekend)

Antwoord
Je word toch ook niet gelukkiger als iemand van je familie sterft? die veel betekend heeft voor je. Ik vind dit belachelijk hoe kan je nou gelukkig worden als je iemand verliest waarvan je ziels veel houd.(Inge)

Antwoord
liefde hangt niet af van de ander, maar meer waar je zelf toe in staat bent. wordt de “ware” liefde in je hart geopend, zul je zeker gelukkig zijn. nu hangt jouw liefde nog teveel af van 1 persoon/ziel.(Onbekend)

Antwoord
Voor iedereen geldt iets anders. De ene ‘weet’ dat hij/zij in dit leven met TZ hoort te zijn, voor een ander is het juist de bedoeling dat hij/zij niet met TZ is, maar wel iets van de ontmoeting leert. Hoewel we op deze site allemaal met TZ te maken hebben, is de bedoeling erachter voor iedereen dus net even anders. Er bestaat dus ook geen antwoord dat voor iedereen geldt. (Onbekend)