Q0084. Is je zielsliefde weer in je leven terug of ben je ook nog steeds van hem gescheiden?

Me

Voor Patries van vraag 62 en iedereen die het heeft meegemaakt. Is je zielsliefde weer in je leven terug of ben je ook nog steeds (zoals ik al 11 maanden )van hem gescheiden? Als hij/zij is teruggekomen, hoe ging dat dan? Moet je hem/haar eerst in je gevoel helemaal “kwijtraken” en komt hij dan weer terug? Of mag je steeds blijven wachten, omdat je voelt dat hij weer komt. Maar je weet ook wanneer je verwachtingen hebt, dat hij zich gebonden/verplicht voelt, wat hij juist niet wil. Zei je zielsliefde, bij iemand van jullie,’Ik houd niet (meer) van jou’. Terwijl jij VOELDE dat het wel zo was/is? Wat is dat dan: heeft mijn gevoel dan gelijk, of zijn woorden? Wie kan mij daar iets over zeggen?

Antwoord
Jou gevoel heeft gelijk, ‘hij houd van je’ maar hij denkt als ik dit zeg, dat het mischien je minder pijn zal doen dan dat je op hem blijft wachten (want wat doet pijner dan een lege stilte), terwijl hij verplichtingen thuis heeft of jij mischien thuis,hij wil je geen pijn doen. En hij wil je niet kapot maken ondanks zijn verlangen naar jou.die altijd zal blijven.(Ronald)

Reactie
Ronald, heel erg bedankt voor je antwoord! Het is namenlijk precies zoals ik denk/voel dat het is. Maar ook voel/weet ik ‘bijna’ zeker dat hij het niet volhoudt zonder mij/zonder elkaar, en dat we weer bij elkaar gaan komen…. Kan je me daar nog iets over vertellen of mijn gevoel hierin ook gelijk heeft? [P.S.Ben jij misschien de Ronald van Sp.im.? Dan ga ik je hierover nog bellen](Me)

Reactie
Luister naar je gevoel,dat zegt altijd de waarheid,uiteindelijk komen jullie weer bij elkaar.ziels-liefdes verliezen elkaar niet uit het oog. beschermen elkaar,vergeet niet dat dit een liefde is voor het leven. Ik ben niet Ronald van SP.im. maar wel iemand die hier ervaring mee heeft.(Ronald)

Reactie
Dank je voor je reactie, Ronald. Het doet me goed dat andere mensen “weten”/zeggen dat het allemaal weer goed komt. Dat geeft weer kracht om door te gaan en ook om het een btje los te laten, want ik ben/was hier ongeveer 24 uur per etmaal mee bezig. Op dit ogenblik heb ik (eindelijk!) een btje het gevoel van: laat het/hem nu maar even, het komt wel weer goed, ipv: “Ik wacht maar en ik wacht maar tot hij eindelijk weer komt.” (Me)

Antwoord
Zo te horen zitten jullie veel in je hoofd en niet in je hart! Jullie denken erg veel na, vragen veel en er klinkt zelfs iets van “controle” door in je woorden. Wanneer je in je hart/gevoel zit denk je niet aan deze dingen maar kun je jezelf vol laten vloeien met liefde….en niet alleen voor je zielsmaatje!!!(Onbekend)