Q0082. Ontmoeten in het volgend leven?

Sandra

Als we in dit leven afspreken om elkaar weer te ontmoeten in het volgend leven, zal dit dan ook gebeuren? En omdat het gevoel heel sterk is naar elkaar toe zullen we het dan ook nog weten van het afgelopen leven?

Antwoord
Veel gechannelde bronnen zeggen dat wat in dit leven gebeurt al een afspraak is. Of sterker nog een contract. De naam zielscontract of soul contract wordt zelfs regelmatig genoemd. De afspraken worden vooral tussen de levens gemaakt voor je weer een volgend leven ingaat. Tussen de levens evalueer je samen ook de gebeurtenissen van het afgelopen leven en maak je het ‘lesplan’ voor het nieuwe leven. Zij zeggen ook dat je vaak met dezelfde zielen in verschillende levens en in verschillende rollen ervaringen opdoet (Tiny)

Antwoord
In 1981 ontmoette ik een vrouw, de eerste ontmoeting, en het viel mij op dat meteen de volgende gedachten door mijn hoofd schoten, nl: wij zijn boezemvrienden voor altijd, ze komt spoedig een man tegen waarmee ze snel trouwt, ze verhuist naar een andere stad en een tijd later zie ik haar weer. Nu dit is allemaal uitgekomen. Onze band was en is zeer hecht en ik voelde een onvoorwaardelijke liefde naar haar toe, wat ik ervaarde als het mooiste en fijnste wat ik ooit in mijn leven ervaren heb. Ik was toen 30 jaar en zij 17 jaar. Afgelopen zomer heb ik haar op het internet op het strand mijn kaartje zien lezen. Als ze met mij in dit leven een afspraak wilt maken om elkaar in het volgende leven tegen te komen zal ik mij zeer gelukkig voelen.(Onbekend)