Q0080. Wat kan ik doen om hiervan verlost te worden?

Jetteke

Ik heb hem nu al ruim een jaar niet gezien en ik krijg hem niet uit mijn hoofd of uit mijn systeem. En niemand begrijpt het. Ik ben bij een hypnotherapeut geweest “om er van af te komen”. Dat heeft heel veel geld gekost en niets geholpen. Nog steeds na al die tijd hoop ik nog dat hij terug zal komen. Ik ben ook bang geweest dat ik gewoon psychisch niet normaal ben of zo. Ik voel me nu niet heel, niet compleet. Ik mis hem verschrikkelijk en ik kan nergens meer van genieten. Welke God doet je zoiets aan?

AntwoordHoe verder,nadat je je zielsliefde hebt ontmoet,maar toch ieder je eigen leven (moet) gaan.Ik kan me heel goed in Jet vinden,zielsliefde zit zo diep,dat je niet meer zonder elkaar kan,en een einde aan je leven willen maken,is heel herkenbaar.(Onbekend)
AntwoordJe woorden kunnen uit mijn mond komen. Ik ervaar en beleef precies hetzelfde. Bij mij is het bijna een jaar. Ik heb ook veel geld uitgegeven, maar dan aan helderzienden en paragnosten. En er is een groepje van deze mensen die nog steeds zegt dat wij bij elkaar komen en dat ik geduld moet hebben. Maar hoe lang houd je dat vol? Ik weet precies hoe je je voelt; je kan nergens meer van genieten, want je wil alleen maar thuiskomen bij de ene, waar je je zo mee verbonden voelt en er niet is; niet wil of kan zijn. Vaak denk je: ben ik nog wel normaal om hier op te wachten? Maar je gevoel krijgt elke keer weer de overhand. Ik kan je geen advies geven, ik weet het zelf ook niet meer… Wel wil ik je laten weten dat er dus nog meer van deze mensen zijn en je niet de enige bent. Ik kan er met niemand over praten, want niemand weet ervan af. Dat maakt het helemaal zo moeilijk. Ik wens je veel sterkte en je moet toch het meest luisteren naar je eigen gevoel, maar het is zo moeilijk om dat vol te houden, zonder degene met wie je het liefste alles wil delen en zeker deze dingen.(Me)
ReactieHallo me. Bedankt voor je reactie. Het is voor mij een enorme openbaring dat ik nu weet wat het is. Ik heb ook heel veel geld uitgegeven aan paragnosten. Maar ik consulteer ook wel eens de I Tjing. Op een vraag kreeg ik antwoord 13, Gemeenschap met mensen met een bewegende lijn met de volgende tekst: Twee mensen zijn uiterlijk gescheiden, maar in hun harten zijn ze een. Door hun plaats in het leven kunnen ze niet samenkomen. Vele hindernissen en obstakels staan hun geluk in de weg, en dat maakt hen treurig. Maar ze laten zich door niets scheiden, ze blijven elkaar trouw. En hoewel de overwinning van deze hindernissen grote strijd kost, zullen ze uiteindelijk zegevieren; en als ze elkaar dan vinden, zal hun droefheid veranderen in blijdschap. Misschien vind jij ook wat troost in die woorden, me. Ik geloof dat het zo bepaald is (wettelijk of zo) dat we weer samenkomen met onze verwanten. Maar hoelang gaat het nog duren en hoe komen we de tijd door? (Jetteke)
ReactieBedankt voor de mooie woorden van de I-Tjing. Ik wil het heel graag, maar het is moeilijk te geloven als hij ZEGT, dat hij niet op die manier van mij houdt. De tijd zal het leren… En al die tijd die voorbij gaat, had het zo goed samen kunnen zijn. Maar misschien is die tijd een leerproces voor beiden, om tot elkaar te komen. Veel sterkte!(Onbekend)
ReactieBedankt voor de mooie woorden van de I-Tjing. Ik wil het heel graag, maar het is moeilijk te geloven als hij ZEGT, dat hij niet op die manier van mij houdt. De tijd zal het leren… En al die tijd die voorbij gaat, had het zo goed samen kunnen zijn. Maar misschien is die tijd een leerproces voor beiden, om tot elkaar te komen. Veel sterkte! (Twee mensen zijn uiterlijk gescheiden, maar in hun harten zijn ze een. Door hun plaats in het leven kunnen ze niet samenkomen. Vele hindernissen en obstakels staan hun geluk in de weg, en dat maakt hen treurig. Maar ze laten zich door niets scheiden, ze blijven elkaar trouw.) En hoewel de overwinning van deze hindernissen grote strijd kost, zullen ze uiteindelijk zegevieren; en als ze elkaar dan vinden, zal hun droefheid veranderen in blijdschap. Misschien vind jij ook wat troost in die woorden, Me. Ik geloof dat het zo bepaald is (wettelijk of zo) dat we weer samenkomen met onze verwanten. Maar hoelang gaat het nog duren en hoe komen we de tijd door? (Jetteke)
ReactieDit is een steuntje in de rug voor iedereen, Jetteke mooie tekst, geloof in het lot, koester de mooie momenten die je samen al hebt, de rest komt wanneer het jullie tijd is.(Ronald)