Q0078. Kan het zijn dat de betreffende persoon het nog niet weet terwijl ik wel?

Onbekend

16 maanden geleden heb ik een bijna-doodervaring gehad tijdens de bevalling van mijn zoontje. Ik ben terecht gekomen bij iemand die healings doet en tijdens de eerste healing heb ik de boodschap van boven doorgekregen dat hij de ware is. (vermoedelijk mijn tweelingziel). De liefde voor die persoon is onvoorwaardelijk, ongelooflijk diep en in het begin wist ik er absoluut geen blijf mee. Heb dan een brief geschreven naar die persoon om mijn gevoelens kenbaar te maken en hij heeft mij negatief antwoord gegeven. Kan het zijn dat de betreffende persoon het nog niet weet terwijl ik wel?

Antwoord
Wat voor jou dan tijdens een bijna-dood-ervaring heel erg duidelijk mag zijn, kan voor de ander als een donderlsag bij heldere hemel, uit het niets komen. Jouw openheid kan door de ander mogelijk niet begrepen zijn. Of als de ander het wel begrijpt wil dat nog niet zeggen dat hij daar iets mee wil of kan. Vroeg of laat weet je het allebei als er zielsliefde is. Dat is zo bijzonder dat je het weet. Het kan zijn dat het voor de een al duidelijk is en dat het voor de ander nog duidelijk moet worden. Geduld is dan heel waardevol. Stel je jezelf eens voor dat je niet die bijna-dood-ervaring had gehad, was het voor jou dan nu allemaal net zo duidelijk als nu geweest? Laat de ander ontdekken wat er is en probeer niet al te confronterend zijn naar hem. Doe het rustig aan… (Tiny)