Q0063. Wat moet ik doen?

Ilse

Op 11 oktober 2005 heb ik een heel mooi moment meegemaakt.Maar kun jij me vertellen wat ik moet doen,ik wacht op hem want hij is de enige waar ik me heel goed bij voel.En verliefd,alsmaar sterker! Ik ben een 36 jarige vrouw,in een rolstoel door een ongeluk. Ik was op computerles met de plaatselijke vrouwenvereniging,en de eerste les zaten we maar te wachten op de leraar(ik zat op de eerste bank)op eens na een half uur staat hij voor m’n neus,hij keek me aan en ik hem zonder een woord te zeggen (niet eens voorstellen) echt aan de grond genageld.Wel 2minuten in mijn ogen.WE waren elkaar echt aan’t bestuderen.En sindsdien stond ik bij hem in de belangstelling,hij nam van mij digitale foto’s en plakte die heel de les op het groot scherm.En mijn naam werd altijd door hem vernoemt,ik had altijd zijn aandacht les na les.ik kreeg van hem een aangepaste muis.Door m’n ongeluk heb ik ook een spraakgebrek ,en veel mensen willen niet naar me luisteren of willen geen moeite doen om me te verstaan.Maar hij wel, hij verstond me zelfs zonder woorden als we naar elkaar keken wisten we wat we bedoelden , en ik voelde ook dat hij van m’n stem hield en genoot.En hij wou weten waar ik woonde al van het begin,en dat weet hij ook maar de les is nu juist vandaag 11 maanden afgelopen.En sindsdien hebben we elkaar uit het oog verloren. hij is wel getrouwd en bijna dertig jaar ouder dan mij,kinderen van mijn leeftijd!Misschien is dat wat onze liefde tegenhoudt,maar ik denk toch,dat de waarheid gaat winnen,de liefde kun je niet opsluiten. Graag uw mening ? Wat kan ik verwachten?

Antwoord
Lieve Ilse, Een ander kan jou nooit vertellen wat jij kan verwachten. Men kan niet in de toekomst kijken want alles is Veranderlijk. En het is een feit dat we zelf onze werkelijkheid creëren. Het is jouw leven, jouw droom, maak er iets moois van. En blijf vooral in jezelf geloven want je kent het antwoord zelf als geen ander, twijfel niet en probeer geen antwoorden buiten jezelf te zoeken. In jou zit het antwoord…(ChildofGod)