Q0062. Zijn er mensen die ook zoiets meemaakten en waarbij het weer goed kwam, dat de persoon die zegt niet meer van je te houden en niet meer komt, toch teruggekomen is?

Onbekend

Mijn zielsliefde/vriend (dat hij dat is, ben ik nog maar net achter,omdat ik er nooit eerder van gehoord had, maar als ik de verhalen over zielsliefde lees, herken ik er alles in!), zegt niet meer van mij te houden. Hij en ik zijn beiden getrouwd. Ik denk dat hij de confrontatie met mijn heftige gevoelens niet meer aan kon/kan. Ook denk ik dat de thuissituatie het hem belemmerd om onze vriendschapsliefde voort te zetten.Ik voel steeds dat hij wel van mij houdt. Ik voel en denk en weet bijna zeker dat hij weer terug komt. Het voelt dat dit gewoon niet voorbij KAN zijn, dat het te diep zit, in ieder geval in mijn hart, maar ik denk ook in zijn hart (al zegt hij anders). Hij zegt dat hij niet meer komt. Hij is nu meer dan 5 maanden weg en ik voel hem elke seconde in mijn hart.Er is nu al zo lang zo’n verdriet en hoop en machteloosheid. Ik voe(de) me zo verbonden met hem. Nu is er van zijn kant een muur. Maar ik denk dat dat niet de gevoelens zijn die echt in zijn hart leven… Ik weet dat ik op hem zal wachten. Zijn er mensen die ook zoiets meemaakten en waarbij het weer goed kwam, dat de persoon die zegt niet meer van je te houden en niet meer komt, toch teruggekomen is?

Antwoord
Heej! Ik begrijp heel goed hoe je je voelt, ik maak het nu mee! Ik ga jouw vraag beantwoorden, dat weet ik zeker. Het enige wat nodig is, is een beetje geduld..Alle liefde.(Patries)

Reactie
Inmiddels zijn er bijna 6 maanden verstreken, dat jij mij antwoord gaf.(Dus in totaal bijna een jaar…) Hoe is het er nu mee?? Is je zielsliefde weer in je leven terug of ben je ook nog steeds (zoals ik) van hem gescheiden? Wel heb ik onlangs een keer contact met hem gehad, maar zo gauw als het over liefdesgevoelens gaat,is er geen gesprek meer mogelijk. Ik denk/hoop/voel nog steeds dat hij komt. But when? Sterkte!(Me)

Antwoord
Ik heb na een stilstand van 3,5 maand dankzij een ruzie inmiddels weer contact met mijn zielsliefde. Het onderwerp gevoelens wordt tot nu toe angstvallig gemeden (voornamelijk van zijn kant omdat hij er niet over kan praten; van mijn kant omdat ik hem er al een aantal keren mee weggejaagd heb). Ik herken zoveel in jouw verhaal. Maar het contact herstellen is dus mogelijk.(Onbekend)

Antwoord
Ja, ik herken ook wel veel in jouw verhaal: Nadat hij weg was gegaan, heb ik met het uiten van mijn gevoelens hem ook van mij weggejaagd… Na een lange tijd leek hij weer mijn kant op te komen, maar vervolgens viel alles weer stil… De seizoenen volgen elkaar op… inmiddels hebben de seizoenen zich al 5 keer verwisseld… en ik geloof en voel nog steeds dat wij samen komen… en doorloop ik (en hij??) allerlei fasen, die ik steeds meer ga herkennen in de verhalen die ik hier op de site lees. Dank zij jouw antwoord geloof ik er weer een beetje meer in… en ik hoop dat het ook een steuntje is voor andere ZielsLiefdes die van elkaar zijn gescheiden: blijf geloven in jullie liefde! En wat heerlijk voor jou dat jullie weer samen zijn…!(Me)