Q0054. Iemand herkennen voordat je hem ziet, Wie heeft zo’n gelijke ervaring mee gemaakt?

Angel

Wie heeft zo’n gelijke ervaring mee gemaakt iemand herkennen voordat je hem ziet en uit het niks is hij ineens alles in je leven? Maak niet uit hoe, hij is een gedeelte van mij. Wat betekend dan de gedeelte spiegelbeelden? Heel verwarrend allemaal?

Antwoord
Ik!!, ik wist het al een half jaar van te voren dat ik hem zou ontmoeten….. In een moment van intens verdriet vroeg ik me af waar mijn echte partner was, en toen verscheen zijn gezicht, ik zie het als een soort visioen. Wel een met grote gevolgen, toen ik hem in het echt ontmoette was ik volledig de weg kwijt. zo intens iemand gezien in mijn hoofd is me nog nooit eerder gebeurd, meestal vergeet ik details van iemand, maar dit was zo zuiver, zo helder, zo kijkend tot op het bot in iedere cel naar de kern toe. Ik zei tegen hem, als ik dood ga wil ik graag dat moment nog eens overdoen, diep en intens geluk daalde op mij neer…(Onbekend)