Q0049. Wanneer gaat het gevoel ooit weg?

Anna

Ik zou willen dat het verlangen minder werd, soms is het ook een onbevredigend gevoel. Wanneer gaat het gevoel ooit weg. Ik zou wel willen dat het langzaam weg gaat. Ik vind het voor mezelf soms moeilijk het idee dat ik al 10 jaar van mijn zielsliefde droom en hou. Ik wil verder met mijn leven…

Antwoord
Dat gevoel is voor eeuwig.iets wat je nooit kan afsluiten,omdat het veel te diep zit.(Ronald)

Antwoord
Heb je nog contact met je zielsliefde? 10 jaar lang,dat is een hele tijd,en nog steeds die intense gevoelens als bij de ontmoeting?(Onbekend)

Antwoord
Ik zat wat bij willekeurige vragen te clicken en toen herkende ik jouw vraag; dat gevoel herken ik, het wordt alleen maar meer! kan je er niet eindelijk eens een andere draai aan geven? wij hebben ook een groei van 10 jaar (of eigenlijk wel ons hele leven) gehad en ik ben nu zo ver dat ik niet meer anders kan dan voor mijn tweelingziel te gaan, het is ondoenlijk om daar tegen te blijven vechten , dat is ook niet de bedoeling van zo’n prachtige alles optillende liefde! (Onbekend)

Antwoord
Ook ik zat bij willekeurige vragen te clicken en zie mijn eigen antwoord erbij staan ! denk dat het van mijn zielslief is ja geef er een draai aan , het wordt alleen maar meer..10 jaar is lang maar het is het waard..op weg naar geluk (Onbekend)