Q0048. Is zij mijn zielsverwant of is ze mijn tweelingziel?

Onbekend

Sinds mei werk ik met iemand samen, waar het enorm mee klikt. Ik had van het begin al zo iets van ik moet haar beschermen. In het begin konden we uren met elkaar praten, en vertelden we elkaar onze diepste geheimen. We raakten niet uitgepraat. Zij vertelde dat ze nog nooit zo snel iemand dichtbij had laten komen, en ik wist ook niet wat me overkwam. Ik ben geen prater, maar het kwam er allemaal zo makkelijk uit. Ik voelde ook wanneer zij in de buurt was of als zij zich niet goed voelde. In die tijd was ze net gescheiden. Ik heb haar een aantal Reiki behandelingen gegeven waar ze heftig op reageerde. Ik voelde ook wat er mis was met haar en zei soms dingen waar ik later van dacht heb ik die net gezegd. Wat een wijsheid, maar de woorden kwamen van zelf. Ik ben als het ware een spiegel voor haar en zij voor mij. Helaas ben ik op dit vlak iets verder dan haar, want zij ziet dit als toeval.