Q0047. Hoe kon hij dat weten?

Onbekend

Ik heb voor een jaar terug een gesprek gehad met mijn tweelingziel/zielsliefde. Hij vertelde mij dingen waar ik zelf niet eens meer over nadacht en dingen die ik nooit iemand had verteld. Ik schok hiervan. We voelden beide hetzelfde. Dat is bijna onmogelijk dacht ik toen. Ik ben er nu wel aan gewend maar vraag me echt af zonder dat we elkaar iets zeggen weten we meeste van de tijd al dat er iets niet goed zit of dat er gepraat moet worden. Hierover twijfel ik vaak want ja, je kan toch niet in iemands hoofd kijken hoe weten we dan wat we denken en voelen?

Antwoord
Wat je beschrijft is een van de kenmerken van zielsliefde. Je bent zo een met elkaar dat je kunt voelen wat de ander voelt. En andersom. Je weet het. Je zit letterlijk zo op dezelfde golflengte. Als je gaat twijfelen dan werkt het niet meer. Als je niet nadenkt en gewoon naar je gevoel ‘luistert’ dan werkt het wel.(Tiny)