Q0042. Wie is er WEL een liefdesrelatie of partnerrelatie met zijn/haar tweelingziel aangegaan?

Onbekend

Wie heeft wel de grote stap gemaakt? En kan daar over vertellen? Wat zijn je ervaringen, hoe heeft je omgeving gereageerd?

Antwoord
Ikke. We waren allebei vrijgezel en we hebben elkaar ontmoet in de kroeg. Ik was er al wat eerder en toen hij binnenkwam, en we mekaar aankeken was het alsof de wereld en de tijd stilstond. Zoals je dat in films ziet. We kenden mekaar niet en we zagen mekaar die avond voor het eerst. Toen ik hem aankeek, WIST ik dat ik altijd al van hem gehouden heb. Hij ervaarde hetzelfde. Het was een hele gekke ervaring. We bleven de hele avond aan mekaars zijde. Die nacht sliep hij bij mij. Als we kussen dan is het net of onze hoofden in een soort witte waas zitten. Alles was perfect. Toen we op bed lagen kregen we allebei een spontane staat van meditatie. We waren niet in deze 3d wereld maar we voelden ons 1 met al dat is. Volgens mij hebben we toen God ontmoet. Ik weet niet hoe ik het anders moet omschrijven. Met die ervaring kreeg ik ook een heleboel cosmische kennis gedownload in mijn hersenen. We zijn nu twee jaar verder en niet zonder kleerscheuren. Ik heb erg moeite met het loslaten. Hij is bij een bekende band gegaan en is dus veel weg. Terwijl hij mij in het begin van de relatie verzekerde dat hij nooit meer wilde touren en dat hij niet zo lang bij me weg wilde zijn. En toen hij zes maanden geleden zei dat hij weer bij een band wilde was dat een dolksteek in de rug. Ik voelde me zo verlaten. Ik dacht dat hij niet bij me weg wilde zijn. Hoe kon hij zijn lieve tweelingziel nou zo in de steek laten? Deze pijn heeft ons bijna de relatie gekost. Ik moet het accepteren dat muziek zijn tweede liefde is. Naast mij. Emotioneel ben ik ook erg afhankelijk van hem. Maar ik weet ook dat dit de les is die IK moet leren in dit leven. Hij heeft zijn eigen les. Het lijkt wel of we elk jaar ff een “crisis” hebben, een crisis waar de belangrijkste les is dat een van ons moet loslaten. De ander accepteren en loslaten. Dit jaar was ik aan de beurt, vorig jaar hij. Ik weet ook wel dat de relatie geen gewone relatie is. Ik heb hem ook gewaarschuwd dat dit een erg turbulente relatie gaat worden, maar dat het een kwestie is van de liefde overwint alles. Dat is tot nu toe ook zo. Nu gaat het weer goed tussen ons. Het belangrijkste van een tweelingziel relatie is dat je zoveel liefde ontwikkelt dat je dat moet delen met de rest van de wereld. Hij doet dat via muziek maken en optreden ik doe dat met mijn intense vriendschappen met andere mensen waarbij ik mensen onbevooroordeeld benader. Ik dien mijn levenswijsheid met mensen te delen die het moeilijk hebben. Dat is mijn liefde die ik deel met de wereld. Daarbij is het noodzakelijk om niet symbiotisch in je tweelingzielrelatie te staan. Want dan mislukt je missie: Liefde verspreiden over de wereld. En als wij zoo in mekaar op dreigen te gaan, komt er een crisis. Het is een waarschuwing van bovenaf: alsof God wil zeggen: “Leuk dat jullie het zo fijn hebben samen maar jullie zijn er niet alleen voor mekaar.”(Hierophantom)