Q0041. Kun je iemand ook herkennen met een ander uiterlijk (van een ander tijd)?

Micky

In mijn geval, zag ik een noorman, later was hij gewoon van nu!? Door mijn scheiding moest ik het te grote huis verkopen. Tijdens de ‘open huis’ dag stond er een ‘noorman’ voor mij deur plus gezin. Het gezin was als beeld in deze tijd. De noorman voelde vertrouwd en veilig en ik wist dat ik hem nooit meer zou kwijtraken. Dat stel heeft mijn huis gekocht en ik dat van hun. We komen wekelijks bij elkaar over de vloer inclusief de kinderen (oppas). Het beeld van de ‘Noorman’ is weg en is nu als beeld van nu. Wij voelen ons tot elkaar aangetrokken op elk vlak maar dit is onmogelijk. Maar 1 minuut, het zien van elkaar is al voldoende. De kracht en energie is fantastisch. Op zich is dit al een bijzondere en mooie ervaring. Maar wegdrukken of loslaten lijkt mij niet te lukken. Heeft iemand anders dit ook ervaren en hoe kun je hier het goede uithalen, of wat kan ik leren.