Q0028. Wat is dit toch? Zijn we tweelingzielen? Is dat het dus?

Judith

Mijn vriendin en ik kenden elkaar al een paar jaar maar heel oppervlakkig. Vanaf januari dit jaar hadden we opeens veel tijd om samen door te brengen en deden dat ook, het bleek ontzettend goed te klikken. We wilden steeds vaker bij elkaar zijn. Het voelde meteen ‘goed’ samen, eerst vriendschappelijk, maar eigenlijk vrij plotseling werden we ongelofelijk verliefd. Dat is vier maanden geleden en het wordt alleen maar sterker en dieper. Het is zo dichtbij. Zo dichtbij elkaar, alsof we in elkaar zitten. Nu weten we dat we niet meer zonder elkaar willen of kunnen. Het is geen keuze, het moet zo zijn. We voelen energie tussen ons als we elkaar aanraken of soms zelfs op afstand. het gevoel dat we bij elkaar horen. Seksualiteit is onbegrijpelijk sterk, we voelen wat de ander voelt. Heel apart. We zijn allebei erg nuchter en niet echt spiritueel maar door al deze ervaringen willen we meer weten over dit gevoel en over meer spiritualiteit. “Wat is dit toch?”, vragen we elkaar! Steeds. We weten het niet. Onze adem lijkt soms te stokken, een brok in de keel, zweven als we elkaar vasthouden, weg van de aarde zijn, helemaal in de ander zijn…Zijn we tweelingzielen?? Is dat het dus?? En kan het voorkomen in een lesbische relatie? ik kan nog heel lang doorgaan met voorbeelden van heel bijzonder contact samen, maar denk dat ik wel een idee heb gegeven…

Antwoord
De gevoelens die je beschrijft zijn gevoelens die kenmerkend zijn voor tweelingzielen. Voelen wat de ander voelt, ‘in de ander zijn’, magnetische aantrekkingskracht. Waarom zou zielsliefde alleen tussen man en vrouw voorkomen? Zie ook de vorige vraag. Die gaat ook over liefde tussen twee vrouwen.(Tiny)

Antwoord
Een tweelingzielrelatie is het bijeenkomen van een yin en een yang. Alle opposities worden verenigd. Dus de mannelijke ziel komt bij de vrouwelijke ziel. Om uiteindelijk een androgyn geheel te worden. Een ziel is in den beginne androgyn. De laatste splitsing der zielen is er een van mannelijk en vrouwelijk. Gedurende de vele levens die je als ziel leeft vindt er minimaal 2 keer een transformatie plaats. De mannelijke ziel moet leren vrouwelijk te zijn en vise versa. Dit heeft als doel het deel te ontwikkelen waar je tweelingziel uit bestaat, om elkaar te kunnen herkennen. Dit zijn de kleine rondjes in het yin-yang teken. Die seksetransformatie duurt enkele levens. Als je een mannenziel bent dan zul je op een gegeven moment geboren worden in een vrouwenlichaam en vise versa. Dit zijn mensen die het gevoel hebben “in het verkeerde lichaam te zitten”. Zij moeten zich leren vrouw te voelen. Voor de man geldt hetzelfde. Na een of meerdere levens wen je aan het vrouw zijn (even van de mannenziel uitgaande)en zul je in je volgende leven wel comfortabel zijn in je lichaam. Maar je valt nog wel op vrouwen. Dit zijn lesbische mensen (of homo mensen voor de oorspronkelijke vrouwenziel). In de volgende levens zul je geheel getransformeerd zijn en ben je een heteroseksuele vrouw. Je tweelingziel maakt hetzelfde door. Tot je volledig getransformeerd ben in het andere geslacht. Dan keert dit proces weer om, om weer je oorspronkelijke zielegeslacht te zijn. Dit duurt ook weer enkele levens. Gedurende deze transformaties kunnen tweelingzielen mekaar natuurlijk ook tegenkomen. In een lesbische relatie is de een dus oorspronkelijk de mannenziel en de ander de vrouwenziel. Transformaties hoeven niet even snel te gaan, waardoor de een nog in de eerste transformatie zit, en dus lesbisch is, terwijl de ander dus in de omkeertransformatie zit, en dus ook lesbisch is. Als tweelingzielen even snel zouden gaan dan zou de een homo zijn en de ander op dat moment lesbisch. Dus mijn antwoord op de vraag is: Ja homoseksuele koppels kunnen ook tweelingzielen zijn. Mijn uitleg is de cosmische verklaring voor homoseksualiteit en transeksualiteit. Want ook al beschouwd de 3d wereld het als ongewoon en soms wel ziekelijk, het heeft wel degelijk een functie. Als homoseksualiteit geen functie zou hebben, dan zou het überhaupt niet bestaan. We zijn allemaal wel een keer homoseksueel en transseksueel geweest. Zonder deze transformaties zou je niet in staat zijn je tweelingziel ooit te herkennen!(Hierophantom)