Q0019. Zou hij ook de pijn en verdriet doormaken die ik heb?

Armanda

Mijn tweelingziel wil geen contacht meer omdat hij erg bang is en heeft een trauma vanuit toen hij soldaat was. Ik vind het erg moeilijk om geen contacht meer te zoeken. Mijn vraag is zou hij ook de pijn en verdriet doormaken die ik heb? Het is niet te harden en kost mij veel moeite om mijn dagelijkse dingen te doen.

Antwoord
Het kan ook heel goed zijn dat de pijn en wat je doormaakt de gevoelens van hem zijn. Ik heb momenteel geen contact met mijn zielsliefde omdat hij die keus heeft gemaakt. Ik huil elke dag vreselijk veel en heb pijn en paniek. Ik ben bij een medium geweest die weet waar ik het over heb en zei me dat ik zijn tranen huil omdat we tweelingzielen zijn. Dus misschien kan je op de een of andere manier erachter zien te komen of t wel jouw eigen pijn is die je voelt en als dat t niet is proberen t op een andere manier op te vangen.
(Sylvia)