Q0006. Wat betekent die zielsliefde ontmoeting en wat moet ik ermee?

Liesbeth

Ik heb een man ontmoet via het internet een paar maanden geleden. Zelf ben ik een vrouw van 38 en hij is 35. We zijn allebei getrouwd en hebben kinderen. Hij heeft een tweeling van 2 en ik een dochter van 9. Ik mis duidelijk het spirituele gevoel in mijn huwelijk met mijn man. Zie hem meer als een maatje/broer/vriend. We kunnen redelijk goed met elkaar opschieten alleen op een dieper niveau niet en dat mis ik heeeel erg. We hebben er veel over gepraat en was van plan om voor mijn eigen leven te kiezen. Hij hield mee tegen wou mij niet kwijt hield zoveel van mij etc. Door al die toestanden wilde hij mij niet loslaten waardoor, pijn verdriet etc. onstond bij hem. Ook omdat ik hem eerlijk verteld heb over de man die ik via het internet ontmoet heb. Nu wil hij mij wel vrij laten om wie en wat ik ben, uiteindelijk. Hij wil het in ieder proberen. Zodat ik toch bij hem kan blijven Zegt hij. En toch blijft mijn gevoel zeggen dat ik op gegeven moment toch mijn eigen weg dient te gaan. Dat kan over een maand zijn of over een jaar? Mijn situatie is niet zo dat ik gelijk een ander huis heb en een volledige baan om mijn koppie boven water te houden. Toch voel ik dat alles op zijn plaats komt uiteindelijk ik heb vertrouwen in mezelf en God/universum/liefde. Mijn gevoel zegt ook dat ik diegene die ik via het internet ontmoet heb weer terug ga zien. Alleen wannneer, dien geduld te hebben en verder met mijzelf dieper in contact te komen. Die ontmoeting met hem was voor mij heel bijzonder ik had “in dit leven” deze ervaring niet eerder zo meegemaakt. In mijn gevoel was ik met hem in de zevende hemel. Voelde al gelijk bij het eerste oogcontact dat is hem zo vertrouwd en veilig wist niet wat me overkwam kon wel door de grond zakken! Als een magneet werden we letterlijk tot elkaar aangetrokken. Kan het niet anders omschrijven mis de woorden daarvoor. Heb hem in totaal drie keer gezien in een periode van 2 weken tijd in de maand april. Het voelde als iedere keer van zijn kant en waarschijnlijk van mij ook het aantrekken en afstoten van elkaar en weer… Toen mailde hij mij op 21 april dat hij ermee wilde stoppen en zich wilde gaan richten weer op zijn gezin. Wat hij al eerder wilde maar toch mij ook wilde zien, aantrekking. De laatste keer is er wel sexueel contact geweest op zekere hoogte wist niet wat me overkwam….. Een week later op 21 april stuurde hij mij een mailtje dat hij ermee wilde stoppen en zich verder wilde gaan richten op zijn gezin. Hij bedankte mij voor allle liefde en begrip en wenste mij al het geluk toe. Heb hem op 8 mei gebeld en voor het laatst met hem gesproken. Hoorde toch duidelijk een trilling in zijn stem en voelde dat er meer was maar dat hij niet verder kon. Zei tegen hem dat ik het begreep ondanks hij vrij wilde zijn. En toch bleef het open hij zei nu niet wie weet ooit later? En ik had dat dus ook. Heb hem daarvoor nog een laatste mailtje gestuurd maar omdat hij niet reageerde had ik hem dus gebeld. Daarin heb ik mijn situatie met mijn man uitgelegd in dat mailtje. En eigenlijk wist hij het allemaal al dit realiseer ik mij nu! Mijn vraag hij blijft toch op de een of andere manier bij mij voor mijn gevoel. En zou een gat in de lucht springen van geluk als ik hem weer mocht zien mijn gevoel zegt dat hij alles is voor mij. Door hem voel ik dat ik echt leef. WAT HEEFT DIT IN GODSNAAM TE BETEKENEN EN WAT DIEN IK HIER VERDER MEE TE DOEN? Het is haast niet te dragen , als ik bij mijn man ben is hij er ook op de een of andere manier voor mijn gevoel heel sterk dus. Ik hoop dat mijn ervaring en vraag hierbij verlichting mogen geven.

Antwoord
Beste Liesbeth. Een relatie wordt ook door jou instand gehouden. Ook zoals die nu is. Probeer eens bij jezelf te komen en probeer binnen je relatie met gelukkig te worden. Verwacht niets van de ander maar geniet wat jezelf inbrengt. Geef de ander de ruimte. Je zult ervaren hoe meer je los laat hoe makkelijker dingen lopen. Hoe meer je los laat hoe meer je gaat zien. Pas daarna kan je bewuster en met veel meer zekerheid keuzes maken. welke deze ook zijn. Succes en adviseer je eigenlijk mensen op te zoeken die jou willen helpen. Groet
(Paul)

Antwoord
Wat heeft dit in godsnaam te betekenen? Awakening.
Het gaat bij jouw en je internet-man heel snel en intens. Er komt plotseling iets heftigs in je leven wat uit het niets lijkt te komen. Ik geloof dat het een reden heeft. Los van wat je er verder mee kunt of moet is het een ‘awakening’ voor je, een ‘wakker gemaakt worden’ met een harde shop onder je kont als het ware. Dat is een heel belangrijk doel op zich. Een cruciaal moment in je leven. Anders zou je niet tot de stappen gekomen zijn die je nu zult gaan maken. Verder zal het een verdieping in je leven betekenen. Deze ervaring raakt je zo diep dat het je blijvend bewuster maakt in het leven.
Wat dien ik hier verder mee te doen? Kiezen
Probeer niet te veel te denken maar je gevoel te volgen. Je bent niet voor niets wakker gemaakt. Zorg dat je zeker weet dat het geen verliefdheid is en volg je gevoel. Je kunt nu niet anders dan heel bewust keuzes voor jezelf gaan maken. (Zelfs de situatie laten voor wat die is kan ook een keuze zijn. Maar dan doe je dat nu heel bewust) Kies of je het maatjesgevoel met je huidige partner wel of niet accepteert. Door je ervaring met die zielsliefde zul je veel bewuster leven en dus ook bewust moeten kiezen. Kies altijd voor jezelf!
(Tiny)