Q0005. Partner of zielsverwant?

Liesbeth

Dien ik bij mijn huidige partner te blijven of dien ik voor mijzelf te kiezen? Ondanks ik 9 jaar getrouwd ben en een dochter van 9 heb.

Antwoord
Als je zeker weet dat het geen verliefdheid is maar echt zielsliefde: Volg je gevoel! Dat klopt altijd. Beredeneren en denken werkt niet.
(Tiny)

Antwoord
Ongeacht of je een zielsliefde hebt of niet waarv je mee verder wilt, je moet altijd eerst aan jezelf denken. Weeg alles af en voel wat voor ju het beste is. De meeste zielsliefdes krijgen nooit een relatie op de manier zoals nu “normaal” is. De relatie tussen 2ling zielen of zielsverwanten moet nog ontwikkelt worden denk ik.
(Onbekend)

Reactie
Vraagje aan Liesbeth: Stel je kiest voor je partner en kinderen, je zielsliefde krijgt over een tijdje een nieuwe liefde, want hij moet verder, kom je daar ooit nog overheen?
(Onbekend)

Antwoord
Omdat het evt. je tz kan zijn, wil toch niet zeggen dat je je alles kan veroorloven. Ongeacht het leeftijdsverschil, het verhaal erom heen is niet helder. Het beschrijft naar mijn idee een ander beeld dan wordt bedoeld. Een mooi lang spiritueel verbloemd verhaal sluit mijn intuïtie niet uit. De vraagsteller is de enige die weet of zijn intenties goed zijn en in welke mate hij de grens trekt van juistheid. Niet alles hoeft met liefde uitgelegd te worden. Grotendeels ben ik eens met de eerte beantwoordster.
(Frenshy)

Antwoord
Is jouw vraag niet eerder het bekende of het onbekende? We weten allemaal wat het beste is maar we doen niet altijd wat het beste is. Ik zou kiezen voor het onbekende… Daar groei je het meeste door.
(Onbekend)