Q0003. Dromen over je tweelingziel?

Layla

Mijn vraag is als je weet wie je tweelingziel is en hij is onbereikbaar hoe kun je dan van hem dromen, het is mij overkomen dat ik heel vaak over hem droom dan kussen we elkaar en houden van elkaar en we zijn heel intiem, en we houden van elkaar. dus mijn vraag is hoe kan en waarom droom ik zoveel van hem? Bij voorbaat dank.

Antwoord
Je kan zeker wel over je tweelingziel dromen, dat heb ik ook erg vaak meegemaakt. Alleen niet op de manier hoe jij droomt.Ik droomde meer helderziende dromen, trad vaak uit (onbewust?!) om bij hem te zijn. De laatste keer zocht hij mij op in mijn droom en liep aan de overkant van de weg (paralelle levens) etc. Ik heb echter nooit gedroomd van dat we super intiem zijn (bedoel ik op een sexuele manier) Eerder op een hoger bewustzijn niveau.Ik denk dat als iemand onbereikbaar is dat je juist droomt dat je zoent met hem etc. Juist omdat ie onbereikbaar is. Maar lieve Layla als het je zielsvriend is dan kan je ten alle tijden met hem “praten” op telepathisch niveau. Dan is ie altijd bij je dag en nacht. Ik praat ook wat af met de mijne:-)Probeer het wat meer los te laten..immers loslaten is ook houden van (heb het zelf ook moeten doen)(L)