Q0001. Wat is een soulmate?

Onbekend

Is ‘soulmate’ een ander woord voor zielsverwant of tweelingsziel?

Antwoord
Een soulmate is iemand uit dezelfde zielengroep. Iemand die je, volgens de boeken, ieder leven opnieuw tegenkomt. Een 2lingziel is anders en wordt dan ook geen soulmate genoemd. Dat is namelijk een ziel, die samen met jouw ziel één is. Het is dus geen “maatje”. Dat gaat dieper.
(Natasja)

Antwoord
Mijn tweelingziel is paranormaal begaafd en heeft eerst aangegeven dat we tot dezelfde zijnsgroep – groep zielsverwanten – behoren, en heeft na een specifieke vraag van mijn kant, aangegeven dat zij mijn ‘andere deel’ is. Een goede vriendin van mij, waar ik een sterke band mee voel, hoort ook bij dezelfde zijnsgroep. Het verklaarde heel veel over onze band met elkaar. Dus: de tweelingziel is de ziel waarmee je van den beginne af aan samen mee ontstaan bent, die je kwijt bent geraakt door de levens heen, en waarmee je uiteindelijk weer samenkomt. Een soulmate of zielsverwant is iemand uit dezelfde zijns- of zielsgroep. Je zou het een spirituele broer of zus kunnen noemen.
(Onbekend)

Antwoord
Naar het antwoord ben ik ook heel benieuwd. Ik vraag me hetzelfde af. Mijn gevoel zegt ja.
(Onbekend)