S263. Hij zit elke minuut van de dag in mn hoofd

Mieke

Ik ‘kende’ mijn soulmate al een aantal jaren,voordat ik ontdekte dat hij mijn soulmate was. Vond hem altijd al wel heel aantrekkelijk en voelde me altijd blij in zijn omgeving. We hebben veel raakvlakken en kunnen fijn praten. Kwam hem heel vaak tegen op dorpsfeesten en dan maakten we altijd heel even contact.

Het moment dat bij mij de bliksem insloeg,kwam een paar jaar geleden… ik stond met mijn partner op de kermis naar een attractie te kijken ,toen ik opeens opzij keek en zag dat mijn soulmate recht op ons af kwam lopen.. onze ogen ontmoeten elkaar en er ging een energieflits zo rechtstreeks via mijn hartchakra mijn lijf in en raakte elke cel in mijn lijf aan… een enorme kracht en warmte explosie had het tot gevolg… mijn lichaam tintelde daarna helemaal na.. ik was er zo door van slag.. ik weet niet of hij het ook zo heeft ervaren, dat heb ik nooit van hem gehoord… maar ik had zoiets nog nooit gevoeld,zo intens dat het voelde…

Daarna kon ik hem niet meer uit mijn hoofd zetten, hij zit elke minuut vd dag in mn hoofd,in mn gedachtes… Liefst wil ik dag en nacht samen met hem zijn,maar dat kan helaas niet, we zitten beide in een andere relatie. Ik heb hem mijn gevoelens geuit,iets wat ik misschien beter niet had kunnen doen. Ons contact is sindsdien een stuk oppervlakkiger van zijn kant, hij houd meer afstand, stoot me af. Hij heeft toen wel toegegeven mij wel leuk te vinden,maar niet verliefd op mij te zijn… Dat terwijl ik duidelijk aan zijn lichaamstaal merk dat het wel degelijk anders ligt. Mijn gevoel zegt mij ook heel duidelijk dat hij wel degelijk verliefd is, maar het niet wil/kan uiten vanwege zijn reputatie. Hij heeft een goedlopende zaak en wil zn gezin niet uit elkaar halen,dat is volgens mij de reden dat we niet samen kunnen zijn.

Ik vind het heel moeilijk om hem los te laten en verder te gaan met mijn leven. Mijn relatie met mijn partner heeft er heel erg onder te lijden. Hij weet dat ik heel sterke gevoelens heb voor mijn soulmate. Heb dat verteld. Zit zo in dubio wat te doen… Wil mijn partner geen pijn doen maar vind het ook heel moeilijk om de gevoelens die ik voor mijn soulmate heb aan de kant te zetten,dat heb ik echt wel geprobeerd,maar lukt me gewoonweg niet, omdat ze te hevig zijn..

Wie zit in soortgelijke situatie? Sinds de ‘inslag’ is mijn leven drastisch veranderd en staat mijn leven op zn kop… Wat nu te doen? Iemand tips?
Lieve groet.

Reactie
Wat ik je erg wil aanraden is het stuk over tweelingzielen te lezen op de site Droomvrienden.nl Zelf heb ik hier heel veel duidelijkheid en daardoor rust gekregen, niet alleen voor mijzelf maar ook voor mijn partner. Ik wens je heel veel sterkte en wijsheid! lieve groet,
(Coby)