S018. Zielsliefde heeft mij een vorm van onvoorwaardelijke liefde laten voelen in mijn leven. Iets wat ik nog nooit gevoeld had

Onbekend

Ik was op een mannenworkshop en had in een oefening met de parallelle vrouwenworkshop op drumbeat gedanst met een vrouw. Het was erotisch maar met respect. Tijdens dansen keken wij elkaar in de ogen en was magnetisch. Na de dans vielen wij elkaar in de armen van ontzag van wat ons was overkomen. De volgende dag koos zij mij als man om een bio-energetische oefening te doen. In de pauzemomenten keken wij elkaar in de ogen lang en intensief. In haar ogen zag ik ook onverwerkte emoties van mij als kind. Naast het confronterende wat ik daar in zag, straalden haar ogen onvoorwaardelijke liefde uit! Ik barstte spontaan uit in huilen maar bleef haar in de ogen kijken. Ook zij werd emotioneel. Na de oefening omarmden wij elkaar in stil ontzag wat ons was overkomen! Na de training hebben wij elkaar nog heel even gezien, we vielen elkaar in de armen en spraken af dat wij, als een hogere macht dat zou beschikken, elkaar weer zouden treffen en een ieder ging zijns weegs. We hebben elkaar niet meer gezien na deze oefening.
Het mooiste was die blik van onvoorwaardelijke liefde. De pure liefde die ik toen voelde heb ik niet met mijn partner gedeeld. We hebben geen relatie met elkaar nu. Een relatie met deze zielsliefde kwam ook niet ter sprake omdat beiden getrouwd zijn. De gebeurtenis is nog te vers om aan een relatie te denken. Ik had dit nog nooit beleefd! Ik schrok er voor terug, maar denk nog vaak aan dat moment en zucht.
Zielsliefde heeft mij een vorm van onvoorwaardelijke liefde laten voelen in mijn leven. Iets wat ik nog nooit gevoeld had. Ik ben tegelijk blij en verdrietig dat ik niet langer met haar heb doorgebracht om meer ervaringen te delen. Het meest bijzondere wat er tussen ons gebeurde is dat we alles in elkaars ogen konden lezen. Het is een vreemd onwezenlijk gevoel.
Ik mis haar en ik zou haar weer willen ontmoeten.